reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Bedziecie używać poduszek w łóżeczku a nie klin pod glowke? Ja doswiadczenia nie mam.ale tak mi ktos powiedzial ze poduszek sie nie używa dla bezpieczenstwa a zamiast kołderki śpiworek ze tak bezpieczniej... :dry:

reklama
Uważaj na ubranka z Reserved, bo są dużo większe niż wskazuje rozmiar i robią się bardzo krzywe po praniu.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
no właśnie odkupiłam sporo ubranek dla małej od kumpeli,ona miała głównie Re i są ok, pewnie zależy od modelu, te z cienkiej bawełny na pewno się wykorzywiają po praniu, bo większość moich t-shirtów się wykrzywiły

Też tak czytałam , że nie powinno się używać, więc na początku na płasko będzie w wózku i łóżeczku w śpiworku. Każdy zrobi, jak uważa, tak samo z karmieniem, bo każdemu położna co innego mówi itp.

A ja zamowilam na allegro dwie slicznosci :D

e8cfe4dba4ff2804.jpg
54d8514f4ce49450de4901e75ecf.jpg

Załączniki

• e8cfe4dba4ff2804.jpg
    e8cfe4dba4ff2804.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 310
  • 54d8514f4ce49450de4901e75ecf.jpg
    54d8514f4ce49450de4901e75ecf.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 307
Ja mam spiworek a posciel tez juz sie szyje ale na ozdobe[emoji12]

Kleinekatia ile dalas za te1? Mam je zapisane na ali w koszyku i kminilam czy zamawiac

f2w3d5qppkk13cr6.png

reklama
Do góry