reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja się wstrzymuje jeszcze z wyprawką (poza zamówionymi kilkoma rzeczami w 5-10-15 na ktore czekam, pokażę Wam jak przyjdą :p) bo kolejna kolezanka mowi ze ma dla mnie wanienke z termometrem,rozek i jakies ciuszki ;) poza tym niedlugo przeprowadzka i nie mam gdzie tego trzymac więc w styczniu zaczniemy dokupowac co potrzebne (prawdopodobnie kosmetyki i rzeczy apteczne i mebelki i wózek)

moje małe na płasko będzie spać ale ze kocyk jest z poduszka to później wykorzystam; ) właśnie nad pościelą się zastanawiam może któraś mi coś doradzi, bo myślałam o antyalergicznej ? Na początku mała będzie w spiworku i zobaczę jak się to sprawdzi. Widziałam jeszcze takie cudo co i rączki są przykryte, choć dziecię jak robaczek wuglada? ;)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Moja tez bedzie spała na płasko, ale kupię kołderkę i podusie na pózniej.
Ja planuje kupić otulacz dla Igi właśnie:)
A dzisiaj jak czas pozwoli to pójdę na ciuszki zerknąć ;)

Ja też planuje kupić spiworek i rożek, zobaczymy w czym będzie chciał spać nasz malutki.
Czy któraś użytkuje łóżeczko turystyczne i może polecić jakaś sprawdzona firmę, albo z jakimiś łyżeczkami macie do czynienia?

Ja też planuje kupić spiworek i rożek, zobaczymy w czym będzie chciał spać nasz malutki.
Czy któraś użytkuje łóżeczko turystyczne i może polecić jakaś sprawdzona firmę, albo z jakimiś łyżeczkami macie do czynienia?
Ja uzytkowalam jak jeździliśmy do mamy. Teraz szwagierka zamiast zwykłego łóżeczka używa. Ono jest jak dobrze kojarzę baby design i kupione 6 lat temu także już trochę przeżyło.

f2w3rjjgwjqlrlet.png

A w jakim stylu masz śpiworek? Taki na ramionka?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
tak śpiworek mam ramionka :) z lumpka, jak się nie sprawdzi to kupię otulacz może :)

Paulyna odebrałaś już ten kocyk z Re?
A jaki masz spiworek bo ja próbuje coś upolować?

f2w3rjjgwjqlrlet.png
tak kocyk odebrany w poniedziałek ma 70x70 cm jest mały taki na pierwsze miesiące dla Niuni :) , ale jest śliczny! śpiworek mam z lumpka w takim stylu https://5.allegroimg.com/original/01fb92/142c7e1e46919b13ea3d0673d1a5

Kolezanka owijała synka cienkim małym kocykiem bo ani otulacz ani śpiworek się nie sprawowały :( ja bede probowała z rożkiem bo mam odziedziczyc od kolezanki, jakis cienki kocyk na pewno kupie to nim bede probowala a jak nie zdziala to spoworek albo otulacz :p metodą prob i bledow :p

reklama
A co do materacykow to jaki wybieracie? Bo ja słyszałam opinie żeby dużo nie inwestować bo dziecko zasika to sie wymienia i nie żal pieniędzy.

Do góry