reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja się wstrzymuje jeszcze z wyprawką (poza zamówionymi kilkoma rzeczami w 5-10-15 na ktore czekam, pokażę Wam jak przyjdą ) bo kolejna kolezanka mowi ze ma dla mnie wanienke z termometrem,rozek i jakies ciuszki poza tym niedlugo przeprowadzka i nie mam gdzie tego trzymac więc w styczniu zaczniemy dokupowac co potrzebne (prawdopodobnie kosmetyki i rzeczy apteczne i mebelki i wózek)
emilja0308
moje małe na płasko będzie spać ale ze kocyk jest z poduszka to później wykorzystam; ) właśnie nad pościelą się zastanawiam może któraś mi coś doradzi, bo myślałam o antyalergicznej ? Na początku mała będzie w spiworku i zobaczę jak się to sprawdzi. Widziałam jeszcze takie cudo co i rączki są przykryte, choć dziecię jak robaczek wuglada?
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
czarrownica
Ja też planuje kupić spiworek i rożek, zobaczymy w czym będzie chciał spać nasz malutki.
Czy któraś użytkuje łóżeczko turystyczne i może polecić jakaś sprawdzona firmę, albo z jakimiś łyżeczkami macie do czynienia?
Czy któraś użytkuje łóżeczko turystyczne i może polecić jakaś sprawdzona firmę, albo z jakimiś łyżeczkami macie do czynienia?
Ja uzytkowalam jak jeździliśmy do mamy. Teraz szwagierka zamiast zwykłego łóżeczka używa. Ono jest jak dobrze kojarzę baby design i kupione 6 lat temu także już trochę przeżyło.Ja też planuje kupić spiworek i rożek, zobaczymy w czym będzie chciał spać nasz malutki.
tak śpiworek mam ramionka z lumpka, jak się nie sprawdzi to kupię otulacz może
tak kocyk odebrany w poniedziałek ma 70x70 cm jest mały taki na pierwsze miesiące dla Niuni , ale jest śliczny! śpiworek mam z lumpka w takim stylu https://5.allegroimg.com/original/01fb92/142c7e1e46919b13ea3d0673d1a5Paulyna odebrałaś już ten kocyk z Re?
A jaki masz spiworek bo ja próbuje coś upolować?
aga6
Kolezanka owijała synka cienkim małym kocykiem bo ani otulacz ani śpiworek się nie sprawowały ja bede probowała z rożkiem bo mam odziedziczyc od kolezanki, jakis cienki kocyk na pewno kupie to nim bede probowala a jak nie zdziala to spoworek albo otulacz metodą prob i bledow
reklama