reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

ja ostatnio zrobiłam zamówienie w Reserved kocyk, opaski, body i rożki na szyję no i zamówiłam chustę do chustonoszenia :)
planujemy w tym miesiącu kupić mebelki dla małej i coś tam już składać,no i mam upatrzony zestaw do gondoli kocyk i płaska podusia ... a jeszcze materac do łóżka, wanienka, wózek pewnie w styczniu...

reklama
ja ostatnio zrobiłam zamówienie w Reserved kocyk, opaski, body i rożki na szyję no i zamówiłam chustę do chustonoszenia :)
planujemy w tym miesiącu kupić mebelki dla małej i coś tam już składać,no i mam upatrzony zestaw do gondoli kocyk i płaska podusia ... a jeszcze materac do łóżka, wanienka, wózek pewnie w styczniu...
Zazdroszczę, mój do czasu remontu zabronił mi kupować wyprawki :( a chciałam kocyki zamówić :( ale chusta bardzo mu się podoba:)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

A remontujecie? Pokoik? :) poka :D
Pokaże jak skończymy ale to jeszcze troche bo fop miedzy swietami moj ma dluzsze wolne:( na dzień dzisiejszy wynieslismy niepotrzebne rzeczy od nas:) pokoik dla dziecka ale z kącikiem dla nas potem my zrobimy eksmisje ;)
jak będę na komputerze to wkleję linki z kocykami:)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Moj zestaw na nogi:) jeszcze czekam na jakies z ali
20161127_160253.jpeg

f2w3d5qppkk13cr6.png

Załączniki

• 20161127_160253.jpeg
    20161127_160253.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 229
reklama
ja stąd chcę zamówić komplet do gondoli Link do: Komplet do wózka MINKY Kocyk podusia NOWOŚĆ! MIKO!
no i większy komplet żeby mieć w domu itp.
kocyk z Re zamówiłam taki, bo mnie urzekł :D Link do: Kocyk dla malucha, RESERVED
opaski , jeszcze takie z gwiazdkami, ale już nie ma Link do: 2 pack opasek na głowę, RESERVED
chustki Link do: 2 pack chust, RESERVED
body bardzo fajne, jeszcze jakieś zamówię Link do: Body , RESERVED
Uważaj na ubranka z Reserved, bo są dużo większe niż wskazuje rozmiar i robią się bardzo krzywe po praniu.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry