reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
My w miejscu na kolo zapasowe mamy zbiornik na gaz xP
Więc kolo wyladowalo w bagazniku..
Zawsze tesciową ze sobą na weekendy za miasto bralismy, teraz bedzie musiala obejsc sie smakiem xP

Mistrzem małego bagażnika jest chyba nasz samochodzik :) bardzo mały jest, ale czeka nas wymiana bo nie damy z nim rady :/ a wózek to wydaje mi sie sprawa indywidualna każdemu sie co innego podoba i tez inne warunki mamy.

Co do butelek to ja jeszcze nic nie ogarnelam.

My w kombi mam nadzieję nadzieje ze się zmiescimy skoro w skodę się upchnelismy ale jak uchodźcy wygladalismy nawet na weekend wypakowani [emoji1]

f2w3rjjgwjqlrlet.png

A tak odbijając od wózkòw bo ten temat mnie przeraza :d
Zastanawiałyście się nad butelkami dla Waszych maleństw?
Ja myślałam o avent natural.
Tylko tyle tych smoczków różnych do wyboru..
Ja chce chyba lovi ale nie wiem jak ona dokładnie się nazywa. Przy Oli miałam tomi tipee i byłam zadowolona.
my bierzemy xlandera :)

f2w3rjjgwjqlrlet.png

Zastanawiałyście się nad butelkami dla Waszych maleństw?
Ja myślałam o avent natural.
Tylko tyle tych smoczków różnych do wyboru..

Mi siostra poleca antykolkową dr brown's i sama zastanawiam się też nad tomme tippy bo przymierzam się do laktatora tej firmy.
A jaki smoczek uspokajajacy to nie mam pojęcia bo tyle ich jest

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem ciemna w butelkach, smoczkach itp.. Wózki dziś oglądaliśmy i te z okrągłą plastikową gondola jakieś strasznie duże i myślałam o carmelo jest lekki ale duzy, i teraz niewiem może tutek albo adamex wygra bo trochę mniejsze. Ogólnie to w Lublinie po sklepach szału niema, wszystko na zamówienie nie bardzo jest co pooglądać [emoji15]

mi kuzynka dzis mowila ze najlepsza jest lovi i w hebe czesto sa promocje duza lovi za 20 zl a mniejsza za 1zl ;) co do wozkow u mnie xlander odpada ze wzgledu na amortyzacje ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
o
mi kuzynka dzis mowila ze najlepsza jest lovi i w hebe czesto sa promocje duza lovi za 20 zl a mniejsza za 1zl ;) co do wozkow u mnie xlander odpada ze wzgledu na amortyzacje ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
o to bede musiala odwiedzic moja konkurencje w poszukiwaniu butli ;)

Do góry