reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
No sa duze to fakt ale do kombiaka wejda jak cos heh

f2w3d5qpfp7a43en.png
Gondolą też długo się nie jeździ więc pare miesięcy można się w autku przemęczyć :p

A tak odbijając od wózkòw bo ten temat mnie przeraza :d
Zastanawiałyście się nad butelkami dla Waszych maleństw?
Ja myślałam o avent natural.
Tylko tyle tych smoczków różnych do wyboru..

Do nas wejdzie ale raczej jakos duzo nie bd jezdzic pewnie. No chyba ze jak bd ladne week to gdzies na spacerki no i nad morze chcemy w czerwcu ale tak to niewiele. Zreszta bagaznik wielki specjalnie kupiony z mysla ze dziecie bedzie

f2w3d5qpfp7a43en.png

zależy jakie się ma auto ;) i jak daleko się jeździ :p z naszymi tobołami to wózek chyba na dachu obecnie :p narazie na zmianę się zapowiada, a jeszcze z psem, to już w ogole ;)
lubię mieć komfort

no macie rodzinę na miejscu to tez się inaczej patrzy na wszystko :/
my na weekend rzadko jeździmy, zazwyczaj na dłużej, bo się nie opłaca jechać tak daleko, na tak krótko... walizki tyle miejsca, pies na tylnej kanapie, a gdzie wózek i dziecko w foteliku :/ przeraża mnie, a narazie auta nie zmieniamy, zobaczymy po nowym roku

No wszyscy na miejscu ale auto duze to
Torby i psy i my by sie pomiescilo bez problemu. Ale moj brat mial jakie takie waskie kombi stare i jak wozek wstawiali to juz byla masakra. Zalezy od auta

f2w3d5qpfp7a43en.png

A nad morze to piesy do rodziny i tak. Nad jezioro tylko je bierzemy jak cos a tak to daje swojej mamie zwykle

f2w3d5qpfp7a43en.png

no jak mieliśmy audi a6 to się trumna by zmieściła... zobaczymy ;) jakbyśmy kupili to autko, o którym myślimy to wózek bez składania by się zmieścił :)

reklama
no jak mieliśmy audi a6 to się trumna by zmieściła... zobaczymy ;) jakbyśmy kupili to autko, o którym myślimy to wózek bez składania by się zmieścił :)
W naszym sedanie z oponą w bagazniku ciezko to widze :d ale musimy dac rade.. nie wymienimy samochodu teraz.

Do góry