reklama
mama_NS
Fanka BB :)
Ja kurde chce ta gondole zaokraglona bo mi sie meeeeega podobaja i chce sie z takim bujac[emoji23][emoji85] a xlander wiem ze dobry ale chyba takiej nie ma hehe..moja bratowa miala i moglabym od niej brac bo wozek dobry calkowicie (9lat temu kupiony i w sumie 2dzieci w nim) ale no nie odpowiada mi..tez akurat ten w sumie kosza nie ma na dole..takie ciupkie ze wejdzie malusia torbka
co do koszów to często amortyzacja i stelaże psują się od przeładowywania koszów bo są one do 2-5 kg maksymalnie obciążenia, a matki ładują tam 20 kg zakupów
dla mnie okrągłe strasznie wielkie się wydają... Ł. w ogóle na nie chciał patrzeć w sklepie hehe
no, ale nam bardziej zależało, żeby do auta go bez problemu złożyć, bo dużo jeździmy i musimy mieć komfortowo
dla mnie okrągłe strasznie wielkie się wydają... Ł. w ogóle na nie chciał patrzeć w sklepie hehe
no, ale nam bardziej zależało, żeby do auta go bez problemu złożyć, bo dużo jeździmy i musimy mieć komfortowo
aga6
Te gondole pólokragle moga sluzyc jako kołyskaJa kurde chce ta gondole zaokraglona bo mi sie meeeeega podobaja i chce sie z takim bujac[emoji23][emoji85] a xlander wiem ze dobry ale chyba takiej nie ma hehe..moja bratowa miala i moglabym od niej brac bo wozek dobry calkowicie (9lat temu kupiony i w sumie 2dzieci w nim) ale no nie odpowiada mi..tez akurat ten w sumie kosza nie ma na dole..takie ciupkie ze wejdzie malusia torbka
aga6
W
Wygląd ważny ake funkcjonalność i bezpieczeństwo przede wszystkimco do koszów to często amortyzacja i stelaże psują się od przeładowywania koszów bo są one do 2-5 kg maksymalnie obciążenia, a matki ładują tam 20 kg zakupów
reklama