reklama
emilja0308
Fanka BB :)
ooo ja tez mela nie dostalam musze spam przeszukac
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
aga6
Ten mail nie rzuca sie w oczy..
To jego tresc;
" Witaj,
Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!
Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.
Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!
Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!"
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!"
Na pierwszy rzut oka tylko jakis spam
To jego tresc;
" Witaj,
Już niedługo zostaniesz wspaniałym, wyjątkowym Rodzicem. Gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!
Dziękujemy, że jesteś w naszym programie i mamy nadzieję, że zarówno w okresie oczekiwania na dziecko, jak i po narodzinach maleństwa będziesz cieszyć się benefitami programu Rossnę! – rabatami, poradami, ale też niespodziankami.
Pierwszą z nich przygotowaliśmy już teraz – coś wyjątkowego do pielęgnacji rosnącego wraz z Twoim maleństwem brzuszka – olejek na rozstępy babydream!
Przy najbliższych zakupach w naszych drogeriach weź olejek z półki, a okazując aktywną kartę Rossnę! otrzymasz go za 0,01zł!"
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!"
Na pierwszy rzut oka tylko jakis spam
kama8-)
Zaangażowana w BB
A rabat i transakcje z obu kart idą na jedno konto?Moze w spam Ci wpadl? Albo jakis blad i Ci nie wygenerowało maila. Przy okazji zakupow wez olejek i sprobuj[emoji14]sciemnij przy kasie ze takiego maila dostałaś i ze chcesz sprawdzic. Mozesz miec dwie karty zarejesrowane na jednym koncie. Jedna dla Ciebie a druga np dla meza/partnera ewentualnie wystarczy podac kasjerce nr karty, warto miec zapisany w tel jakby karta sie gdzies zapodziala.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
kama8-)
Zaangażowana w BB
Ja dostałam tylko email z 14 listopada pt "potwierdzenie rejestracji..." o treści:
Witaj,
Twoja rejestracja w programie Rossnę!* została zakończona pomyślnie.
Niedługo na świat przyjdzie Twoje ukochane Maleństwo. Dzięki karcie Rossnę! już dziś możesz przygotować się na jego przyjście kupując niezbędne artykuły pielęgnacyjne ze specjalnym 3% rabatem Rossnę!
Pamiętaj by po narodzinach Twojego dziecka zmienić swój status w programie na „jestem rodzicem”, pozwoli Ci to na korzystanie
z rosnącego rabatu na jeszcze szerszą gamę artykułów
dla małych dzieci.
Szczegółowa lista artykułów objętych rabatem Rossnę! znajduje się w załączniku do regulaminu na stronie www.rossnet.pl/rossne/regulamin
Cieszymy się, że jesteś z nami!
Poznaj szczegóły programu, logując się na rossne.pl >>>.
Wejdź w swój profil i wybierz zakładkę programu Rossnę!
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!
Ty długo od rejestracji dostałaś tego maila?
Witaj,
Twoja rejestracja w programie Rossnę!* została zakończona pomyślnie.
Niedługo na świat przyjdzie Twoje ukochane Maleństwo. Dzięki karcie Rossnę! już dziś możesz przygotować się na jego przyjście kupując niezbędne artykuły pielęgnacyjne ze specjalnym 3% rabatem Rossnę!
Pamiętaj by po narodzinach Twojego dziecka zmienić swój status w programie na „jestem rodzicem”, pozwoli Ci to na korzystanie
z rosnącego rabatu na jeszcze szerszą gamę artykułów
dla małych dzieci.
Szczegółowa lista artykułów objętych rabatem Rossnę! znajduje się w załączniku do regulaminu na stronie www.rossnet.pl/rossne/regulamin
Cieszymy się, że jesteś z nami!
Poznaj szczegóły programu, logując się na rossne.pl >>>.
Wejdź w swój profil i wybierz zakładkę programu Rossnę!
Pozdrawiamy,
Zespół programu Rossnę!
Ty długo od rejestracji dostałaś tego maila?
aga6
Kupowałyście coś tu?;>
Link do: Wysokiej jakości ubranka dla niemowląt
Jeszcze kod rabatowy na 10 % mozna wygenerować wpiszcie u wujka googla szafa-bobasa kod rabatowy i tam maila trzeba podać i wysyłają takowy kod.
Jeszcze kod rabatowy na 10 % mozna wygenerować wpiszcie u wujka googla szafa-bobasa kod rabatowy i tam maila trzeba podać i wysyłają takowy kod.
Ostatnia edycja:
Kamylcia
Niezle ceny ciekawe tylko jak z jakością.Kupowałyście coś tu?;>
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aga6
Czytałam opinie, ponoć dobre gatunkowo, jak sie zdecyduje zamówić to dam znać