reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Ja używałam na początku zwykłej oliwki. Później na biooil się przezucilam I chyba mnie uczula narazie tydzień odpuscilam smaruję się specyfikami dla osób z atopowym zapaleniem skóry. Ale i tak mam tą skórę taka jakoś cienka i suchą...
emilja0308
Powiem Ci ze czekam na ta twoja liste ja teraz jade do domu i musze paczki od kuzynek odebrac, jedna ma przygotowany nowy kombinezon bo jej synek szybko wyrosl co prawda granatowy, ale dam biale lub bezowe dodatki i bedzie ok, chyba?Paulyna chyba nie wstawialam
Kama ja mam w koszyku w aptece gemini juz zakupy ale czekam bo okolo30tyg mam dostac liste wszystkiego do pielegnacji od poloznej srodowiskowej mojej cioci w jednym rzeczy ktorejej zdanien sa dobre i nie ingeruja w skore dzidzia zabardzo. Ona stawia na mininum dla dobra dziecka
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
kama8-)
Zaangażowana w BB
Ja póki co nie dostałam takiego maila. A przy okazji mam pytanie przy rejestracji jest jeszcze miejsce na dodatkową kartę. Czy to oznacza że można dodać jeszcze jedną i korzystać z dwóch? Np jedna dla mnie jedna dla mężaRejestrujesz ją przez neta że jesteś w ciąży i mail Ci powinien przyjść že masz do odbioru za 1 grosz olejek bierzesz z regału i w kasie płacisz tylko tą karte do zeskanowania musisz dać żeby rabat naliczyło
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
Moze w spam Ci wpadl? Albo jakis blad i Ci nie wygenerowało maila. Przy okazji zakupow wez olejek i sprobuj sciemnij przy kasie ze takiego maila dostałaś i ze chcesz sprawdzic. Mozesz miec dwie karty zarejesrowane na jednym koncie. Jedna dla Ciebie a druga np dla meza/partnera ewentualnie wystarczy podac kasjerce nr karty, warto miec zapisany w tel jakby karta sie gdzies zapodziala.
reklama