reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Tak? Ze na stronie i odbieram w sklepie? Musze sb zabrac jeszcze raz ta karte bo zabralam ostatnio i zostawilam u mamy w aucie zanim na to spojrzałam i chyba wywalila ja...

f2w3d5qpiiky2yal.png

Ja używałam na początku zwykłej oliwki. Później na biooil się przezucilam I chyba mnie uczula narazie tydzień odpuscilam smaruję się specyfikami dla osób z atopowym zapaleniem skóry. Ale i tak mam tą skórę taka jakoś cienka i suchą...

Rejestrujesz ją przez neta że jesteś w ciąży i mail Ci powinien przyjść že masz do odbioru za 1 grosz olejek ;) bierzesz z regału i w kasie płacisz tylko tą karte do zeskanowania musisz dać żeby rabat naliczyło ;)

Paulyna chyba nie wstawialam:p

Kama ja mam w koszyku w aptece gemini juz zakupy ale czekam bo okolo30tyg mam dostac liste wszystkiego do pielegnacji od poloznej srodowiskowej mojej cioci w jednym rzeczy ktorejej zdanien sa dobre i nie ingeruja w skore dzidzia zabardzo. Ona stawia na mininum dla dobra dziecka

f2w3d5qpiiky2yal.png
Powiem Ci ze czekam na ta twoja liste :) ja teraz jade do domu i musze paczki od kuzynek odebrac, jedna ma przygotowany nowy kombinezon bo jej synek szybko wyrosl co prawda granatowy, ale dam biale lub bezowe dodatki i bedzie ok, chyba? ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Jak dla mnie moze byc ;) nie ma co ubierac dziewczynek tylko w rozowe a chlopcow tylko w niebieskie :p
A z tego co patrze to w sklepach wiekszosc dla dziewczyn rozowa :(

Aga6 to elegancko.jutro podreptam po powkowych po nowa karte do kasy:)

Ja kupiłam w ciuszku kombinezon taki na zime i jest niebieski:)dziewczynka też ladnie w niebieskim wygląda

f2w3d5qpiiky2yal.png

Rejestrujesz ją przez neta że jesteś w ciąży i mail Ci powinien przyjść že masz do odbioru za 1 grosz olejek ;) bierzesz z regału i w kasie płacisz tylko tą karte do zeskanowania musisz dać żeby rabat naliczyło ;)
Ja póki co nie dostałam takiego maila. A przy okazji mam pytanie przy rejestracji jest jeszcze miejsce na dodatkową kartę. Czy to oznacza że można dodać jeszcze jedną i korzystać z dwóch? Np jedna dla mnie jedna dla męża

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze w spam Ci wpadl? Albo jakis blad i Ci nie wygenerowało maila. Przy okazji zakupow wez olejek i sprobuj :p sciemnij przy kasie ze takiego maila dostałaś i ze chcesz sprawdzic. Mozesz miec dwie karty zarejesrowane na jednym koncie. Jedna dla Ciebie a druga np dla meza/partnera ;) ewentualnie wystarczy podac kasjerce nr karty, warto miec zapisany w tel jakby karta sie gdzies zapodziala.

reklama
Do góry