reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Też chciałam ostatnio zamówić, widziałam promocję ale jakos chwilowo jeszcze odpuściłam, poczekam do 6-7 miesiąca[emoji14]A co myślicie o paczkach ciuszków uzywanych z olx czy all?
Ja kupiłam na olx i all i jestem mega zadowolona bo wszystkie rzeczy za śmieszne pieniądze w super stanie, niektóre jak nowe. Nowe też kupuje ale jak jest jakaś okazja kupić coś fajnego i w dobrym stanie używanego to dlaczego nie skorzystać:)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie kosmetyki do pielęgnacji noworodka (płyn do kąpieli, balsam do ciała, kremy/maści do pupy, kremy do twarzy od wiatru itp.) polecacie, może znacie jakieś ciekawe opinie

Paulyna chyba nie wstawialam:p

Kama ja mam w koszyku w aptece gemini juz zakupy ale czekam bo okolo30tyg mam dostac liste wszystkiego do pielegnacji od poloznej srodowiskowej mojej cioci w jednym rzeczy ktorejej zdanien sa dobre i nie ingeruja w skore dzidzia zabardzo. Ona stawia na mininum dla dobra dziecka

f2w3d5qpiiky2yal.png

Paulyna chyba nie wstawialam:p

Kama ja mam w koszyku w aptece gemini juz zakupy ale czekam bo okolo30tyg mam dostac liste wszystkiego do pielegnacji od poloznej srodowiskowej mojej cioci w jednym rzeczy ktorejej zdanien sa dobre i nie ingeruja w skore dzidzia zabardzo. Ona stawia na mininum dla dobra dziecka

f2w3d5qpiiky2yal.png
Ja też mam zakolejkowanych kilka produktów w aptece gemini i dlatego nasunęło mi się dzisiejsze pytanie. Jak bedziesz już miała nazwy jakiś konkretnych produktów to daj znać chętnie skorzystam.
A masz coś może dobrego na rozstępy na piersiach? Ja korzystam aktualnie z palmersa do brzuszka i piersi ale chętnie wypróbuję coś na piersi nowego bo tam się pojawiły rozstępy i palmers chyba nie daje rady

Kama ja uzywam tylko tego z rossmanna. Nic innego nie probowalam jeszcze.

A jak liste dostane to na pewno dam. Moze pomecze ciotke wczesniej zeby mi ja napisala w wolnej chwili:) powiem ze ciekawa jestem:)))

f2w3d5qpiiky2yal.png

Kama ja uzywam tylko tego z rossmanna. Nic innego nie probowalam jeszcze.

A jak liste dostane to na pewno dam. Moze pomecze ciotke wczesniej zeby mi ja napisala w wolnej chwili:) powiem ze ciekawa jestem:)))

f2w3d5qpiiky2yal.png
Ja pracuje w ross i wlasnie takie swiadome klientki kupowały hippa, momme i mowily ze te baby dream mają dobry sklad. Johnson i nivea to porażka.
A ja na rozstępy uzywam tez z serii babydream oliwka taka z olejkiem migdałowym i tołpę jeszcze mam. Calkiem fajnie sie sprawują.

Dziewczyny na forum polecaly ze dobry sklad dlatego kupiłam. Nie chcialo mi sie szukac samej nic:pa wted byla promocka jeszcze hehe

f2w3d5qpiiky2yal.png

reklama
Do góry