reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja też trochę w lumpku [emoji4]mam nadzieję że jakąś pake też uda mi się kupić, część nowych a część sama uszyje bo się w wolnej chwili tym zajmuje :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
to super! ja nie mam pojęcia o szyciu, chociaż niektóre kroje spodenek wydają się banalne :) znajoma swoim dzieciom szyje ubranka, materiały piękne, można szaleć :)

Ja kupilam pake na olx i wyrzucilam z5rzeczy bo albo mi sie nie podobaly albo byly poplamione prosilam o foty szczegolowe i ok

f2w3d5qpiiky2yal.png

Tak właśnie przeglądam i ciuszki po 2/3/4/5 zł za sztukę wychodzą więc nawet jak kilka się wyrzuci to i tak się opłaca.

to super! ja nie mam pojęcia o szyciu, chociaż niektóre kroje spodenek wydają się banalne :) znajoma swoim dzieciom szyje ubranka, materiały piękne, można szaleć :)
Pewnie że można :) ja akurat do tej pory Szyłam rozm pow 80 i czapeczki kominy chusty Bo szyję na zamówienie i takie zapotrzebowanie jest :) wykroje robię albo sama albo przerabiam :) ale dla Dzidzi zrobię wykroje z ubranek które kupię i będzie produkcja :D już 2 pary spodenek malutkich uszylam :) i opaskę :D

Pewnie że można :) ja akurat do tej pory Szyłam rozm pow 80 i czapeczki kominy chusty Bo szyję na zamówienie i takie zapotrzebowanie jest :) wykroje robię albo sama albo przerabiam :) ale dla Dzidzi zrobię wykroje z ubranek które kupię i będzie produkcja :D już 2 pary spodenek malutkich uszylam :) i opaskę :D

Pochwal się co uszylas [emoji5]
Też mam maszynę, ale narazie do przeróbek jakis, na szycie samodzielne brak mi odwagi ale kto wie może z tych nudów i coś by wyszło jakbym poprobowala.

masz jakaś stronkę na fejsie czy coś ? :)

reklama
Czarrownica jutro pykne fotki :) na razie Szyję z materiałów które mam w małej ilości, bo tylko ma takie malusie wystarczy :) zachęcam do popróbowania chociaż :) fajna sprawa i jaka radość :) jak cos służę radą :)
Ja pracuje w transporcie, i dodatkowo Szyję co mnie odstresowuje :)

Paulyna tak mam :) Baby Project , zapraszam do podglądania :)

Do góry