reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja 56-62ale są dziewczyny które kupują 50i pare56

f2w3d5qpsn4ealv4.png

reklama
Jedyny ciuch jaki mam jest właśnie w rozmiarze 56.. poczekam na ciuszki odziedziczone po córce kolezanki i zobacze co tam ma i z kombinezonem wstrzymam się do ostatniej chwili, zobaczymy na usg jak mała będzie rosła :p

Czarownica śliczne:) i ten golf :D
Ja gdzieś znowu wyczytałam ;) nie wiem czy słuszne stwierdzenie ze dobrze popatrzeć w książeczki rodziców ile mieli cm jak przychodzili na świat bo podobno dzieci są podobne. Nie wiem ile w tym prawdy doświadczenia nie mam :) my z mężem obydwoje mieliśmy po 56 cm

O muszę zobaczyć jak u nas było. Ubranka kupuję od 56 Ale jak coś fajnego upatrze większego to tez, golfik jest akurat na roczek, strasznie mi się podoba i do tego dżinsy ale będzie słodki mały mężczyzna :)

u mnie ciezko okreslic ja 56 ale moj byl wczesniakiem :( przed wczoraj zalozylismy sie o wage dziecka :) glupie ale zawsze :) ja juz zamowilam,sukienke na poprawiny na slub mojej siostry ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

No ja juz nie pamięta ile mialam a pytalam mame ostatnio...ponad 4kg i 60cm,a P nie wie ile mial.trzeba tesciowa zapytac

f2w3d5qpsn4ealv4.png

reklama
Do góry