reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
My mieliśmy huśtawkę bright stars , niestety moje dziecko tolerowało tylko ręce wiec mamy nówkę sztukę zapakowana w kartonie :) bedzie dla drugiego dziecka . Pożyczyliśmy na jakiś czas od znajomych tak fisher prace jak wstawilyscie ale tez był na nie .
1471286852-iq3rat.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No mi się też ten leżaczek bright stars właśnie podoba,ale jeszcze ten jest ładny :
Link do: HUŚTAWKA LEŻACZEK BUJACZEK KinderKraft TEDDY BEAR tylko sie zastanawiam czy czasem te nogi nie są zbyt szeroko rozłożone i czy nie będzie dużo miejsca zajmować w pokoju czy kuchni. Bo ten z fisher to sobie nawet mogłam na stole postawić i miałam synka w zasięgu wzroku.

Na pewno nie zastąpionym gadżetem był czajnik z regulowaną temp do 40 stopni. W nocy jak trzeba było zrobić mleko gdzie człowiek zaspany na maxa tylko wlałam przegotowaną lub niegazowaną do czajnika podgrzałam do 40st i wiedziałam że napewno jest akurat mleczko. Wczesniej jak mieszałam przegotowaną ciepłą z zimną to zagrzałam często za mocno zagrzałam i się wkurzałam bo musiałam jeszcze marnować czas i je studzić :(
Ten to był:
Link do: CZAJNIK ZELMER 17Z020 regulacja temperatury - Zdjęcie na imgED
Mieliśmy go ponad 2 lata i nam się rozwalił , teraz już też o tym myśleliśmy i zakupiliśmy rownież z regulacją :
Link do: Philco PHWK 2001 (biały), Czajnik - cena i opinie - OleOle!

Co do huśtawek to ja się nasłuchałam słynnego Zawitkowskiego że to niekoniecznie korzystne dla takiego maluszka więc nie

No mi się też ten leżaczek bright stars właśnie podoba,ale jeszcze ten jest ładny :
Link do: HUŚTAWKA LEŻACZEK BUJACZEK KinderKraft TEDDY BEAR tylko sie zastanawiam czy czasem te nogi nie są zbyt szeroko rozłożone i czy nie będzie dużo miejsca zajmować w pokoju czy kuchni. Bo ten z fisher to sobie nawet mogłam na stole postawić i miałam synka w zasięgu wzroku.

Na pewno nie zastąpionym gadżetem był czajnik z regulowaną temp do 40 stopni. W nocy jak trzeba było zrobić mleko gdzie człowiek zaspany na maxa tylko wlałam przegotowaną lub niegazowaną do czajnika podgrzałam do 40st i wiedziałam że napewno jest akurat mleczko. Wczesniej jak mieszałam przegotowaną ciepłą z zimną to zagrzałam często za mocno zagrzałam i się wkurzałam bo musiałam jeszcze marnować czas i je studzić :(
Ten to był:
Link do: CZAJNIK ZELMER 17Z020 regulacja temperatury - Zdjęcie na imgED
Mieliśmy go ponad 2 lata i nam się rozwalił , teraz już też o tym myśleliśmy i zakupiliśmy rownież z regulacją :
Link do: Philco PHWK 2001 (biały), Czajnik - cena i opinie - OleOle!
Ooo ten czajnik z regulacją rewelacja! Nawet nie wiedziałam że takie są[emoji14]
Leżaczek potwierdzam super!

Co do huśtawek to ja się nasłuchałam słynnego Zawitkowskiego że to niekoniecznie korzystne dla takiego maluszka więc nie
Nie no huśtawka całkiem spoko jak dziecko ma około roku. Na placach zabaw są przystosowane idealnie dla takich maluchów. Taka domowa odpada jak dla mnie. Tym bardziej że jak się od maluśkiego nauczy bujania to będzie trzeba bujać non stop.

reklama
Ja moge podpowiedzieć że jednym z lepszych gadżetów to wanienka na nóżkach! ! Plecy nie wysiadają, jest bardzo wygodna i jak się postawi blisko przewijaka to szybko można bobasa przetransportować:)

Ja jako fizjoterapeutka zamiast lezaczków, huśtawek i innych tego typu wynalazków polecam zakupić fajna mate edukacyjna:) jest to o wiele lepsze i zdrowsze rozwiązanie dla dziecka

Do góry