reklama
kama8-)
Zaangażowana w BB
Justyna5789
Fanka BB :)
Ale Wam zazdroszcze tych pokojów albo kącików dla malucha,u nas w wynajmowanym mieszkaniu ledwie się lozeczko zmiesilo
aga6
my tez bedziemy mieli lozko i komode malej w naszym pokojuAle Wam zazdroszcze tych pokojów albo kącików dla malucha,u nas w wynajmowanym mieszkaniu ledwie się lozeczko zmiesilo
nad komoda chce jej te trzy obrazki powiesic zeby przytulniej bylo + lampka z ikei i ot cały kącik
apricot
Zaangażowana w BB
U nas podobnie. Mamy kawalerkę i choć ograniczamy się do niezbędnego minimum, albo do sprzętów o możliwie wszechstronnych zastosowaniach, to i tak baaardzo ciasno jestAle Wam zazdroszcze tych pokojów albo kącików dla malucha,u nas w wynajmowanym mieszkaniu ledwie się lozeczko zmiesilo
Kleinekatia
A mi coś się odmieniło... podobały mi się te pokoje z przewagą bieli, pastolewych róży i szarości a teraz stwierdziłam że białe będą tylko meble, reszta musi być z jakąś kolorystyczną dziecięcą energią, nie wiem jeszcze jak to zrobię ale taki jest plan
Mama uszyła przytulankę konika dla małej - dwustronnego
A ja zrobiłam ramke 3D na ścianę z usg. Będzie wisieć w pokoju małej
Mama uszyła przytulankę konika dla małej - dwustronnego
A ja zrobiłam ramke 3D na ścianę z usg. Będzie wisieć w pokoju małej
Załączniki
Kleinekatia
Nie, ale proste rzeczy umie szyc a ja niestety nieSuper a Twoja mama jest krawcowa? Ekstra ten konik
reklama