reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

PART_1483952599991.jpeg
20170107_194837.jpg

wozek chicco nie pamietam jaki midel. mam foto tylko spacerowki.
a tu lazienka jeszcze nie posprzatana i nie dokonczona :p
wiecej fot nie mam, bo maz tam jezdzi i robi bo ja przez ta szyjke troche uziemiona

Załączniki

• PART_1483952599991.jpeg
    PART_1483952599991.jpeg
    51,5 KB · Wyświetleń: 331
  • 20170107_194837.jpg
    20170107_194837.jpg
    982,9 KB · Wyświetleń: 374
reklama
oo trójkołowiec, my chcieliśmy na 3 baby joggera :)
może akurat Ci się sprawdzi i będziesz zadowolona :)

a łazienka bardzo ładna, też mam taką ciemną :) a tam za wanną jakieś ukryte szafki są? czy kafle na różnych poziomach? :)

oo trójkołowiec, my chcieliśmy na 3 baby joggera :)
może akurat Ci się sprawdzi i będziesz zadowolona :)

a łazienka bardzo ładna, też mam taką ciemną :) a tam za wanną jakieś ukryte szafki są? czy kafle na różnych poziomach? :)
ja srednio lubie z 3 kołami ale juz trudno :p

tam sciana taka byla, nie ma ukrytych szafek :p

az wstyd taka brudna ta lazienka na foto xD ale bierzemy kogos do sprzatania po skonczeniu remontu bo ja to sie juz nie nadaje ;p

no trójkołowce może ładne nie są, ale dla mnie wózek ma być funkcjonalny, wygodny, a baby jogger akurat ma bardzo dobre opinie :) ale i tak zdecydowaliśmy się na inny

no ze sprzątaniem to ciężko, a kiedy planowana przeprowadzka?

Ja jeszcze nie wiem jakie pieluchy kupie. Pampersy albo Dada raczej.
Ostatnio kupiłam Linomag do pupy i nożyczki do paznokietków.
Krzyś juz jej gryzaka kupił....
Łóżeczka nie mam (przemeblowac sypialnie trzeba), wózka nie mam (kupimy na początku marca), torby nie spakowalam... lakator od 3 dni zamawiam. No jakoś przy Krzysiu bardziej z zakupami szalałam...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Aga spoczko jest tem wózek nie ma co narzekać:) a łazienka fajniusia:)
Wiadomo wydatków sporo.
Ja jeszcze dokupilam pampersy i będę testować;)

no trójkołowce może ładne nie są, ale dla mnie wózek ma być funkcjonalny, wygodny, a baby jogger akurat ma bardzo dobre opinie :) ale i tak zdecydowaliśmy się na inny

no ze sprzątaniem to ciężko, a kiedy planowana przeprowadzka?
dowiedzielismy sie ze kuchnia do 8 tyg :/ wszystko od tego uzaleznione jest.. bo gdyby zrobili kuchnie w przyszlym tyg to juz lozka przewozimy, komode i lozeczko zamawiamy i gotowec;)
no i sprzatanie jeszcze wczesniej :p i porzadne wietrzenie

reklama
Do góry