reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Nie wiem czy już był ten temat poruszany jak sie powtarzam to przepraszam. Jakie pieluszki jednorazowe wybieracie? Bo skusiłam sie promocja dady w biedronce i zakupiłam małe opakowanie.

reklama
Ja mam dady 2rodzaje pieluszek,z rosmana jedne i jedne z lidla[emoji12]kupowalam jak byly promocje i bd probowala wszystko.cos mi przypasuje:)
Dokupie moze jeszcze pampersa jak sie okaze ze zadne z tych nie sa dobre dla nas.

Dzisiaj dotarla wanienka:)
20170117_110744.jpeg

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Załączniki

• 20170117_110744.jpeg
    20170117_110744.jpeg
    39,8 KB · Wyświetleń: 373
Ja mam dady 2rodzaje pieluszek,z rosmana jedne i jedne z lidla[emoji12]kupowalam jak byly promocje i bd probowala wszystko.cos mi przypasuje:)
Dokupie moze jeszcze pampersa jak sie okaze ze zadne z tych nie sa dobre dla nas.

Dzisiaj dotarla wanienka:)
Zobacz załącznik 791827

f2w3d5qppdk8cfc5.png
mama gdzie kupowałaś?
bo ja tą z ikei chcialam ale jechac po samą wanienkę to mi sie nie oplaca i przez neta bede szukac :p

U nas tydzień zaczął się wyprawkowo na bogato.
Wózek odebrany, mąż nie mógł sobie odmówić przyjemności poskładania i chciał się z nim już udać na rundę wokół bloku dla testów, ale mu wyperswadowałam bieganie z pustym wózkiem :D
Łóżeczko, materacyk i wanienka będą lada dzień, bo już dostałam potwierdzenia o wysyłce.
Ciuszki właściwie też mamy ogarnięte, więc teraz jedynie tylko pranie. Do zorganizowania zostały nam jedynie kocyki oraz rożki.
No i moja wyprawka szpitalna w sumie w dużej mierze też już jest gotowa.
:)

mi jakos szal wyprawkowy minal.. mam pare rzeczy do zamowienia i sie zebrac nie mogę :p
i torbe mialam zaczac pakowac i tak lezy pusta na krzesle od tygodnia :p

reklama
Do góry