reklama
Justyna5789
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy tez tak macie, ze odkąd coraz trudniej jest nam się schylać czy kucać to dosłownie wszystkio złośliwie leci Wam z rak ?
Byłam pewna że dodaję ten wpis w wątku marcowe mamy, jak można to proszę moderatora o przeniesienie, żeby nie zaśmiecać
Byłam pewna że dodaję ten wpis w wątku marcowe mamy, jak można to proszę moderatora o przeniesienie, żeby nie zaśmiecać
Ostatnia edycja:
aga6
zawsze jak zamykam drzwi to klucz mi spada na ziemie :d zanim go podniose w tej kurtce to nastękam się jak nie wiemDziewczyny czy Wy tez tak macie, ze odkąd coraz trudniej jest nam się schylac czy kucac to dosłownie wszystkio złośliwie leci Wam z rak ?
ja mam pampersy premium care i są 2-5 kgTez nie kupowałam dla wcześniaków liczę, ze sie w terminie urodzi dady maja tylko mniejsza rozmiarówkę. Bo 1 są od 2-5, a pampersy 1 są od 3-5. A ja myśle ze moja biedę bedzie miała z osiągnięciem wagi 3 kg
no 1 na 2-5 kg , a 2 na 3-6 kg ja kupiłam takie i takieKuzwa to jeszcze inne są pampersy jak 2-5 kg widze je No nic kupi sie.
beataja
Zaangażowana w BB
Ja używałam do moich dzieci Pampers Premium Care. Są to pieluszki mięciutkie, chłonne, z elastycznymi bokami, dodatkowa siateczka która ułatwia absorpcję kupki i chroni przed uciekaniem poza pieluszkę, nie ma też wilgoci na powierzchni pieluszki. Następne też były firmy Pampers. Te tańsze trzeba się liczyć z tym ze szybciej przeciekają.
reklama
Jolcia_
Witajcie jeśli spodziewacie się córeczki i nie macie jeszcze gotowej garderoby zapraszam mam bardzo dużo ubranek po moich córeczkach w załączniku tylko kilka przykładowych zdjęć
Załączniki
-
bb1.jpg219,2 KB · Wyświetleń: 76
-
bb2.jpg102,4 KB · Wyświetleń: 80
-
bb3.jpg136,4 KB · Wyświetleń: 77
-
bb4.jpg101,1 KB · Wyświetleń: 79
-
bb5.jpg143,6 KB · Wyświetleń: 86
-