reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Alexhi: czadowy!!!! To dobra opcja bo jest duża szansa ze wiosna/ latem starsze bedzie wolało rowerek lub hulajnogę a nie wózek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nie mieszkam w Pl wiec o pogode akurat nie musze sie martwic. aktualnie mamy lato, wlasnie jest 8:50 rano i 34 stopnie :D ostatniej "zimy" jesienna kurtke ubieralam przez miesiac i bylo to chyba w czerwcu ;) wszystko na odwrot.

reklama
To dla starszaka widziałam w uzyciudzieciak chętnie wlazil.mial kierownice tam i kola swiecily przy ruchu.

Katherina ja zamowilam łóżeczko Alek z szuflada. Mają wyskac 2.2.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

To dla starszaka widziałam w uzyciudzieciak chętnie wlazil.mial kierownice tam i kola swiecily przy ruchu.

Katherina ja zamowilam łóżeczko Alek z szuflada. Mają wyskac 2.2.

f2w3d5qppdk8cfc5.png
Taaak, po dwoch latach bycia mama chlopczyka dochodze do wniosku ze malemu facetowi wystarczy jak cos ma kola, kierownice i jeszcze jak swieci albo robi niiiinoo niiiino to jest juz pelnia szczescia. No i nie mozna zapomniec o jedzeniu, pelny brzuch to podstawa :D

Anik bardzo fajny ten wózeczek:) pochwal sie jak już przyjdzie.

Alexhi nie zazdrościłam Ci pogody do teraz! U nas -20:( a u Ciebie takie ciepełko :) rozmarzyłam sie.

Taaak, po dwoch latach bycia mama chlopczyka dochodze do wniosku ze malemu facetowi wystarczy jak cos ma kola, kierownice i jeszcze jak swieci albo robi niiiinoo niiiino to jest juz pelnia szczescia. No i nie mozna zapomniec o jedzeniu, pelny brzuch to podstawa :D

[emoji23][emoji23][emoji23] to inny świat!!! dzięki za wskazówki musze sie przestawić [emoji6]a gdzie mieszkacie? bo przespałam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja tez Sue rozmazylam jesli chodzi o ciepepelko ,co prawda w Uk nie ma -20 a +9 jednak + 34 teraz by michyva dobrze zrobil,myslalam ze mieszkajac we wloszech 3 lata temu mam szczescie bo zima byla na plusie 12,13,14 Ale ty to JuZ masz superowo,myslimy o tym jak coreczka dorosnie o nz czy Australia [emoji1037] wkoncu jesli Sue chce czegos to wszustko mozna ,ja JuZ dwa kraje zmienilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry