reklama
aga6
Fanka BB :)
ja mam gotowy w doz.pl ale tez zamowie za jakis czas bo ciagle go edytuje i dorzucam cos albo kasuje ;pJa już koszyk mam gotowy, ale zamawiam pod koniec stycznia
Justyna5789
Dziewczyny a ja nie w temacie, jakieś dobre promocje na tej aptece?ja mam gotowy w doz.pl ale tez zamowie za jakis czas bo ciagle go edytuje i dorzucam cos albo kasuje ;p
czarrownica
Ja wczoraj obejrzałam trzy strony i zwatpilam, zawsze zamawiam witaminy w melisie I rozwazam czy tym razem wymienię gemini na melise...Czy u was też strona apteki Gemini tak się zawiesza i długo ładuje?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
ja gemini nie znam, kupuje w doz bo maz ma po drodze z pracy zeby odebrac i maja calkiem fajne cenyDziewczyny a ja nie w temacie, jakieś dobre promocje na tej aptece?
Lavender89
Alexhi: czadowy!!!! To dobra opcja bo jest duża szansa ze wiosna/ latem starsze bedzie wolało rowerek lub hulajnogę a nie wózek
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
no ja już selekcję zrobiłam i czekaja mam gotowy w doz.pl ale tez zamowie za jakis czas bo ciagle go edytuje i dorzucam cos albo kasuje ;p
ja doz.pl znam i zamawiam tam niektóre rzeczy, a gemini mamy w Gdańsku także sobie odbierzemy, bo wiele rzeczy tam taniej wyszło
aga6
a co zamawiasz?:>no ja już selekcję zrobiłam i czeka
ja doz.pl znam i zamawiam tam niektóre rzeczy, a gemini mamy w Gdańsku także sobie odbierzemy, bo wiele rzeczy tam taniej wyszło
kama8-)
Zaangażowana w BB
Ja wolę Gemini bo rzeczywiście wiele rzeczy można kupić taniej i jest większy wybór.
reklama
podkłady poporodowe, bepanthen, maść na brodawki, termometr, Katarek, majtki siateczkowe, smoczki Lovi, przy okazji otulacz z Motherhood, bo też mają, butelka Calma Madeli, octenisept, kompresy, tantum rosa między innymia co zamawiasz?:>