reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Dużo osób kupuje później samą spacerówkę, lżejszą, jak dziecko już trochę na nóżkach, a trochę w wózku. Wiele moich koleżanek tak robiła, ja też nie wykluczam, jak gdzieś na wakacje się poleci warto mieć coś wygodnego ;)

Venicci bardzo lekkie ma wszystko ,tez z ta mysla go kupilam by byl lekki bo wiadomo sama bede tez jezdzic na zakupy z dzidzi I sama skladac rozkladac wozek ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Venicci bardzo lekkie ma wszystko ,tez z ta mysla go kupilam by byl lekki bo wiadomo sama bede tez jezdzic na zakupy z dzidzi I sama skladac rozkladac wozek ;)

a jaka to jest waga? z tego co widzę na stronie to stelaż około 9 kg gondola 4,8 to tak normalnie raczej
chodzi mi o spacerówki dla starszaka, co składają się tak, ze na ramię zawiesić można, do samolotu łatwo wziąć i całość waży z 7 kg

A nie wiem patrzyłam na parametry w internecie akurat
Każdy kupuje pod siebie, my na pewno sprawimy sobie dodatkową spacerówkę później do samolotu itp. ;)

A powiedzcie dziewczyny robicie od razu osobny pokoj dla dziecka ? Czy pierwsze msce wystarczy kolyska lub z Chicco next to me ala lozeczko ?czy od razu przyzwyczajac do swego pokoju i kupic caly zestaw mebli jaj np na foto
d3a743578512ef19a141540a6efd0929.jpg

My jakbyśmy mieli trzeci pokój to odrazu byśmy urządzili. A tak mamy kącik w sypialni, meble odbieramy w połowie stycznia łóżeczko i komodo-przewijak ;) i do salonu kołyska na drzemki jakieś

Ale mowia ze pierwsze msce lepi spac obok dziecka...kolyske JuZ mam do sypialni tylko teraz pokoik urzadzac musimy I sie zastanawiam czy to JuZ robic czy na spokojnie bo i tak bedzue z nami spac pierwsze msce
W nocy potem wstawac karmic klasc i tak w kolko chyba lepiej cos blisko naszego lozka I nie trzeba wstawac

reklama
My zrobiliśmy pokój od razu. Wystawiliśmy łóżeczko, szafę i komodę i już tam kompletuje rzeczy dla małej. Łóżeczko mam na kółkach żeby jak coś to przestawić.
Ja chciałam od razu mieć szafę bo jednak trochę tych rzeczy nazbierałam i przynajmniej maja swoje miejsce :)

Do góry