reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
My tez się zastanawialismy ale jak się taka okazja trafila to szkoda nie skorzystać i utwierdziło nas to ze właściciel powiedział ze 9 miesięcy użytkowali bo dziecko wyrosło, także szkoda pieniedzy.

My tez się zastanawialismy ale jak się taka okazja trafila to szkoda nie skorzystać i utwierdziło nas to ze właściciel powiedział ze 9 miesięcy użytkowali bo dziecko wyrosło, także szkoda pieniedzy.

Bo dziecko wyroslo z spacerowki? Chyba kupili inny to sie zgodze
Tak czy siak tez mi sie podoba Ale choriwalam na bialo czarny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam właśnie, że w mieszkaniu stała spacerówka, także pewnie kupiona sama spacerówka. Z tego co słyszę to dużo osób wymienia póżniej wózki 3w1 na same spacerówki

Widziałam właśnie, że w mieszkaniu stała spacerówka, także pewnie kupiona sama spacerówka. Z tego co słyszę to dużo osób wymienia póżniej wózki 3w1 na same spacerówki

Aha
Nie no ja mojego nie wymienie bedzie z nami do 3,4 lat bo to caly complet mam wiem ze z jeden uzyje tylko np fotelik gora 5 mscy a ten pelny chyba do roku poltora (niewiem to nasze pierwsze) jednak sprzedam potem razem tak jak kupilam bo moja spacerowka tez super

Ale tu mialas szczescie uzywany I widac b.dobry stan ;)
Dosiego roku mamuski;)!!

reklama
Dużo osób kupuje później samą spacerówkę, lżejszą, jak dziecko już trochę na nóżkach, a trochę w wózku. Wiele moich koleżanek tak robiła, ja też nie wykluczam, jak gdzieś na wakacje się poleci warto mieć coś wygodnego ;)

Do góry