reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Tak, dokładnie ten :)
Zdecydowaliśmy się na razie na sam fotelik, bez akcesoriów pod tytułem baza, bo nie jeździmy aż tak dużo. A adaptery do wózka dostaliśmy gratis.
A taki:
bebetto_torino_sl10.jpg

Ostatecznie stanęło na Bebetto Torino. Zależało nam na możliwie największej kompaktowości wózka i w miarę rozsądnej cenie.
Fajnie ten czerwony wygląda, my się zastanawiamy nad luca, żółta, szara albo granatowa...

reklama
My sie tez zastanawialiśmy nad żółtym wózkiem, ale ja sie jakoś boje tych kolorów :/ ze pózniej z tymi wszystkimi kolorowymi dodatkami bedzie misz masz. Ale podobają mi sie te ze wstawkami kolorowymi:)
Czarownica pokaz jakie masz do wyboru.

Ladniusi wozek!kiedy bedzie?
Do 7 tygodni ma być, więc akuratnie w okolicach terminu ;)
Fajnie ten czerwony wygląda, my się zastanawiamy nad luca, żółta, szara albo granatowa...
Polecam wybrać się do sklepu i pooglądać próbniki kolorów oraz faktur materiałów, z których wykonany jest wózek. Jak oglądałam przez internet, to zwracałam uwagę na zupełnie inne zestawienia kolorów. Na żywo podobał się nam też wariant SL32 (właśnie taki szaro - żółto - biały), ale jednak nasza sympatia do koloru czerwonego wygrała ;)
My sie tez zastanawialiśmy nad żółtym wózkiem, ale ja sie jakoś boje tych kolorów :/ ze pózniej z tymi wszystkimi kolorowymi dodatkami bedzie misz masz. Ale podobają mi sie te ze wstawkami kolorowymi:)
Tu nawet nie chodzi o misz masz kolorystyczny (choć oczywiście każdy wybiera to, co mu się podoba), ale ja bym bardziej tu stawiała na względy bezpieczeństwa. Bo właśnie takie kolorowe wózki będą bardziej zwracać uwagę i jest minimalnie większa szansa uniknięcia różnych - nazwijmy to oględnie - przykrych sytuacji na ulicach. Kolory neutralne na przykład typu szary zawsze się bardziej wtapiają w otoczenie.
Akurat na tę kwestię wyczulał mnie mąż (a właściwie to wtedy jeszcze chłopak), gdy się poznaliśmy i zaczęliśmy wspólnie wyjeżdżać w Tatry Wysokie. W razie "W" w górach ratownicy szybciej odnajdą osobę, która ubrana będzie w kolory kontrastowe do otoczenia. A ponieważ jest ono szare, dlatego najlepszym wyborem jest właśnie na przykład... czerwony. Teraz już wiecie skąd to nasze upodobanie do tego koloru :D
Ale tak, jak już pisałam, każdy ma prawo wyboru tego mu się podoba i nie chcę tutaj komukolwiek coś narzucać :)

reklama
Do góry