reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Taka dostawka cholernie droga a czy ułatwi życie? Przecież bobasa bierzemy do siebie nakarmić, ale też przecież, z reguły również trzeba co 2-3 przewinąć, często całego przebrać, więc i tak trzeba się dźwigać z łóżka.
Ja się upieram przy koszu Mojżesza na stelażu. Link do: Kosz Mojżesza na stojaku kołyska BRUIN Mothercare+ wyściółka nosidło
1485031190-aaaaaa.jpeg
no i jak słodko wygląda ahhh [emoji16][emoji4][emoji4]

Ja kupuję łóżeczko na szynach otwierane z boku, kiedyś też miałam łóżeczko koło swojego łóżka i spałam spokojnie zawsze dziecko było pod ręką, szkoda mi wydawać kasy a później kupować kolejna rzecz wole porządne łóżeczko od razu ktore starczy na dłużej. Są też takie z kółkami pod spodem,ale osobiście mój mąż sam mi je dorobił i mogłam przewieźć łóżeczko tam gdzie mi było wygodnie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupuję łóżeczko na szynach otwierane z boku, kiedyś też miałam łóżeczko koło swojego łóżka i spałam spokojnie zawsze dziecko było pod ręką, szkoda mi wydawać kasy a później kupować kolejna rzecz wole porządne łóżeczko od razu ktore starczy na dłużej. Są też takie z kółkami pod spodem,ale osobiście mój mąż sam mi je dorobił i mogłam przewieźć łóżeczko tam gdzie mi było wygodnie.

Też bym wolała takie rozwiązanie ale ja nie mam sypialni, śpimy na antesoli więc chciałabym ten koszyk brać na górę na noc, łóżeczko kupię później (dzieciaczek ok 6 miesięcy) i wstawię do pokoju syna.

Też bym wolała takie rozwiązanie ale ja nie mam sypialni, śpimy na antesoli więc chciałabym ten koszyk brać na górę na noc, łóżeczko kupię później (dzieciaczek ok 6 miesięcy) i wstawię do pokoju syna.
Rozumiem sama bym tak zrobiła w waszym przypadku , ja nawet balabym się gdzie indziej mieć dziecko w pokoju, nie było by opcji musi być przy lozku

Mój mąż chce pokoik urządzać. Ja nie widzę sensu. Bo jak by nie patrzeć taki maluszek będzie z nami tak pewnie do 18 miesiąca. Mam na tyle dużą sypialnie w kształcie litery L z garderobą, że nic mi sypialni niepotrzebnie nie zaśmieca. Łóżeczko, przebierak i nawet szafka z rzeczami spokojnie wejdzie. I jeszcze miejsca będzie na fotel bujany. Nie widzi mi się chodzić w nocy z pokoju do pokoju. I jaki sens mieć aż dwa łóżeczka. No ale to teraz takie popularne (przynajmniej tu takie bzdury są) żeby dzieciaczka przyzwyczajać spać po tygodniu czy dwóch u siebie w sypialni. Myśle ze jak mężu powstaje kilka razy i przemarszuje tam i z powrotem to zmieni zdanie [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się boję śmierci lozeczkowej i przez pierwsze miesiące nie śpię ,a mój mąż to dopiero czuwa,dlatego nie wyobrażam sobie mieć dziecko gdzie indziej

Ostatnia edycja:
Do góry