reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

Blanus ma chyba taka chuste w kolorowe paski
my kupilismy cos podobnego do Anineczki, ale mniej zabudowane, z tym, ze jeszcze nie nosimy, czekamy na cieplejsze dni ;D

reklama
Ja też mam nosidełko i bardzo je sobie chwalę, choć Hanka też dopiero kilka razy z niego korzystała.Zmieni się to jak się zrobi na tyle ciepło, że będę mogła z Hanką wyskoczyć raniutko żeby wyprowadzić psa.Na razie jak Jacek wyjeżdza do Szczecina moja siostra bierze Ambra do siebie ale w końcu trzeba będzie byc samowystarczalną i mam nadzieję że nosidełko mi w tym pomoże ::)

Hanulka w nosidełku

anineczka pisze:
No wlasnie my tez czekamy na te letnie dni. Bo wsadzic tam dziecko ubrane w kurtke to masakra ::) ::)
Anineczka zgadzam się z tobą w 100%

Matko kochana, Baasiu :o :o :o szanuj się kobieto ! może nosidełko na plecki byłoby lepsze ? i męża zaciągnij do targania słodkiego ciężaru ;D

Melanie
, rany Julek, koszmarne doświadczenie, też się zastanawiałam nad tym nosidełkiem, ale mnie bardziej zniechęcał fakt skrzywionego kręgosłupa u bobo i to, że ledwo świat widzi, Krzyś musi mieć spektrum na wszystko dookoła

Aniulko ;D ;D ;D
"a Łukasz tak dzisiaj wywijał łapkami podczas karmienia, że wsadził rączkę do miseczki z obiadkiem i ca ły obiadek wyladował na krzesełku a moje dziecię umazane było po łokcie zupka z cielecinką. Chyba mu nie smakowało. Dostał co innego na obiad i zajadał ze makiem"

Uważaj żeby ten mak Łukiemu między ząbki nie wlazł ;D

Krzysiek jest prosiaczkiem przy jedzeniu od okazji, jak ma gest to chlustnie zupką na mamę tak dla picu, żebym miała co robić jak się niedaj Boże zacznę nudzić. Przecież spieranie marchewki z ubranek należy do moich ulubionych czynności :p :p :p
Z reguły jednak jakoś dajemy radę i bardziej rączki trzeba myś nić plamy traktować brutalnie mydełkiem odplamiaczem...

Joanka Pariska zazwyczaj też pluje, więc moimn ulubionym zajęciem jest takie jak to Twoje ulubione ::) :p
a jak dziecko nie pluje, to mamusi spadnie jedzenie z łyżeczki prosto na np białe spodenki :p

przez cztery dni szukałąm po sklepach kreacji dla mojej córki na wesele i kupiłam taką sukienkę, mi się bardzo podoba i jest praktyczna bo z dwóch części z bluzeczki i sukieneczki:

już dla wszystkich ubrania mam, tylko dla siebie nic nie mogę znaleźć, przez moją wielką figurę :(

reklama
Do góry