reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

kinek ja tez karmie w pozycji pół leżącej, na siedząco to u nas za wcześnie :)
to krzesełko ma tez taką opcję :) - półleżącą

reklama
Mel, to mnie pocieszyłaś, bo myślałam, że już taka ostatnia sierota jestem co to nawet dziecka nakarmić nie potrafi.Jacek uważa, że na leżąco może się Hanka zakrztusić..Tylko on nie karmi...

No Tunia powiem ci ze wypasik te wozeczki.
Chyba pierwszy mi sie najbardziej podobal. ;)
Drugi ma kosmiczna raczke ;D

A nad Qunni Buzz sie zastanawialam,ale on niestety przednie kolo ma male i nie pompowane :(
Ale i tak jest super.

Tunia ja tez stawian na nr 1 :)

Kinek
- Ci faceci ::) własnie się zreflektowałam, że mój mąż jeszcze nigdy nie karmił Pariski łyżeczką ::) ::) ::)

Kingaz76, waga pewnie podobna, ale ja mój trzymam w garażu i nie musze go nigdzie taszczyć.A ciężki tzn. stabilny, no i plusem jest to, że super się składa

reklama
Do góry