reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

Ineczka pisze:
wlasnie sie zastanawialam dlaczego tak wychwalacie early days
ja nie jestem zachwycona, bo sie strasznie spioszki i body powyciagaly
ale to pewnie 2 gatunek :(
Ineczka masz racje ja tez uwzam, ze early days nie maja dobrych spiochow i body- ale bluzeczki i spodenki sa calkiem dobre- early days mozna u nas kupic w primarku a to sklep podrobek z dobrymi cenami i nie wszystko jest dobrej jakosci niestety :mad:

ja tez lece suknie zobaczy :)

reklama
a mi early days do gustu nie przypadły, mam 2 pary spodni z lumpu i niby są na 6 miesiecy a takie wasie ze na jakies dziecko szkieletora,w dresach wstawilam nowa gumke ale w drugich yakich z materiału nic sie nie da poszerzyc wiec chyab bed a dla lalek :p

A ja wczoraj przy okazji zakupów wyskoczyłam do H&M. Trochę fajnych ciuszków dla Kuby upatrzyłam, ale w końcu wyszłam tylko z jednym kapeluszem, bo się nie mogłam zdecydowac. Akurat mały będzie miał na wiosnę. Chciałam mu jeszcze okulary słoneczne kupic, ale za małe były.

Wow fajowy wypasik.
Kola pompowane pewnie??

Hihi my z n aszym to tez pompke dostalismy ;D
Ale super ze w koncu wiosna idzie. Bedziemy wszystkie smigac naszymi merolkami ile sie da!
Hura!!

ehe fajna fura ;D

my tez mamu pompke przy wózku, ma takie spacjalne miejsce i jest przypinana na rzepy

już raz pane zaliczyłam ::)

krzesełko, które pewnie pod koniec tygodnia będzie u nas w domu
doczekać sie nie mogę

89708750

89708750_1

89708750_4

89708750_2

teraz codziennie nowe obiadki bedziesz musiała Paris gotować, żeby jej sie chciało siedzieć :p

ja nie lubie Maksa karmić w krzesełku bo wtedy muszę czyścić Maksa, siebie, krzesełko, podłogę i wszystko dookoła
a jak mam go na kolanach, albo siedzi obok mnie na kanapie to tylko Maks jest do czyszczenia ;D

ale jak twierdzi mój kochany to ja nie umiem karmić syna ;D

a ja do tej pory karmiłam Pariskę w foteliku samochodowym, czyli naszej wózkowej gondolce
i cały jest wypaprany na pomarańczowo i zielono :p i nie da się wytrzeć tylko trzeba prać :p

jeszcze tylko nie mam pomysłu w co małą ubierać, żeby nie mieć wszystkiego w plamach ::) ::) ::) ::)

taki kombinezon jak dla lakiernika by sie przydał ::) :D

właśniie Paris spowiedziała ELA !!!!! hyhyhy

reklama
ty też nie umiesz karmić:) mój mąż jak karmi małego to wcale nie widać że jadł:DDD

tylko że on to robi parę razy w tygodniu 8)

Do góry