reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

Aniu masz super pomysl..na pewno Antos bedzie przeszczesliwy....

ja wyliczylam tylko co by sie przydalo..na wszystko na raz kaski nie mamy:-(..ale musze pomyslec co maja kupic nasi najblizsi..znaczy sie wole zeby sie zlozyli i kupili jedna a pozadna rzecz niz jak kazdy ma przyniesc cos co tylko na chwile Jule zajmie,a pzoenij sie bedzie kurzyc lub przewalac z miejsca w miejsce:dry:..a co do lozka czy fotelika to chcialabym wymienic niedlugo i dlatego znalazlo sie to na mojej liscie;-)

reklama
No dziewczyny dawajcie jakies pomysly na prezenty.

Ja normalnie nie mam zadnych fajnych pomyslow.
Jak pytam malej co by chciala, to mowi, ze wozek sklepowy ;-)Bardzo jej sie podoba taki wozek jak prawdziwy i do tego mase roznych produktow. Widziala na rysunku. Ale nie moge tego znalezc w sklepie. Jak jeden widziaalm to tandetny i belejaki bardzo, wiec odpada. No i mowi, z echcialaby cos duzego, bo male zabawki juz ma. Ale co to duzego mialoby byc to sama nie wie :-p;-)

Ja myslalm tez o pianinku, krzeselku do tego i mikrofonie. Mozna siedziec, spiewac do mikrofonu, wlaczac demo badz samemu wygrywac muzyke. No ale trzeba sie jeszcze nad tym zastanowic ;-)

Asiu to co Ty masz w planach to moja juz wszystko ma;-)

Anineczko ja tez kiedys myslalm o quadzie, ale nie mamy za bardzo gdzie go trzymac, no i pogoda bedzie juz do kitu i pewnie sie nie najezdzi. Kupimy jej chyba cos takiego dopiero na imieninki w maju.

My nie obchodzimy u dziecka imienin tak więc na imieniny nic nie dostaje.
quady są wiekowo od3 do 8 lat tak więc się najeździ.
No niewiem,jeszcze się zastanawiam.:dry:

Ja tutaj moge sobie tylko z Edzią pogadać bo Maciek i Antek to jedyne chłopy na wrześniu :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Moja propozycja :happy: :

1. pyrkowa familia : ( mają w smyku ; Hanka bardzo lubi sie nimi bawić)

MPHbucket.jpg

2. Laleczka Dolly- można przebierać i czesać...milutka i mięciutka :happy:

07deb0759a1b941f6cd6295e886f76cc.jpg

3. Gra przeskocz-pszczólka -Dla aktywnych dzieciaków: postawcie Przeskocz - Pszczółkę na środku pokoju, na podwórku lub w ogrodzie. Pszczółka zaraz zacznie "latać" wokół mini ula, a dzieciaki mogą skakać przez plastikowy sznurek! Ruch to podstawa!

Przeskocz-Pszczolka,images_big,13,PLS34888.JPG

4. czerwony kapturek -zabawa w teatr

1.jpg

)G( Czerwony KAPTUREK-ZESTAW bajkowy 4x pacynka :) (421132510) - Aukcje internetowe Allegro

C.D.N.;-)....

Ostatnia edycja:
Kinus juz widze jak Hania slicznie wyglada w tym stroju i jak sie slicznie bawi w pielegniarke:-)a powiedz mi gdzie takie lalki "dolly" maja..szukalam na allegro ale nie moge znalezc...spodobaly nam sie:-)

Kinus dzieki :*
Super zabawki i swietne pomysly :-)

Bardzo mi sie spodobala ta paprykowa familia :-)
Jest w naszym zabawkowym wiec moze kiedys kupimy ;-)
Lala Dolly tez mi sie podoba :-)

My chyba jednak narazie obstaniemy przy tym wozku sklepowym i zakupach :-)

reklama
Kinus juz widze jak Hania slicznie wyglada w tym stroju i jak sie slicznie bawi w pielegniarke:-)a powiedz mi gdzie takie lalki "dolly" maja..szukalam na allegro ale nie moge znalezc...spodobaly nam sie:-)

Lalkę widziałam na polskiej stronie producenta czyli Hasbro :tak:

Była tez dostepna w tym sklepie internetowym, ale teraz nie ma...Może w smyku, by ją mieli :dry:

Swiat-zabawek.pl :: Playskool Laleczka Dolly różowa 08144

O, tu mają podobne lalki :tak::

Lalki | Teddykompaniet :: misie, pluszaki, zabawki

Do góry