reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

Butów nie kupię, bo boję się tak w ciemno, ale kurtki owszem, tzn. szczególnie na tą zieloną dla Macka jestem napalona. U nas cena jest dużo wyższa.

reklama
Mi tez zakupy next-owe bardzo sie podobaja i zaluje ze w Pl ceny tych ubran sa tak koszmarnie drogie:wściekła/y:i tez wszystko nie jest dostepne nad czym ubolewam:-:)tak:

Kuoiłam Oli takie buty

I zamówiłam u kuzynki tą zieloną kurtkę dla Macka, którą Wam ostatnio pokazywałam. Jej mąż na początku września mi ją przywiezie...oczywiście jeśli będzie dostępna w sklepie.

Edzia, śliczne te bamboszki :-D
Ja w next'ie mam mega długą listę...Chyba będę musiała uśmiechnąć się do naszych wyspiarek :sorry2:.
Która z Pań w najbliższym czasie będzie w Next :sorry2: ?

Edzia z tego co wiem to co jest na stronie internetowej Next-a nie ma w sklepach.
Trzeba zamawiać w sklepie a oni to ściągną do sklepu.I trzeba czekać na to zamówienie kilka dni.Przynajmniej większa część rzeczy.
No ja tak miałam jak zamawiałam koleżance ciuszki dla jej synka ze strony internetowej.
Dowiedz się u kuzynki.:tak:
A bamboszki słodziutkie ;-)

Kinek ja moge zamówić i kupić,ale musisz mi najpierw kasiorke wysłać.Bo u nas ostatnio ciężko z mamoną.:sorry2::baffled:
A będe w Polsce od 18 września do 4 października w Wieleniu to wtedy możesz podjechać sobie po to.Chyba niedaleko jest z Wielenia do Poznania?

Edziu dowiedziałam się,że można ze strony internetowej do domku sobie zamówić.I to kosztuje 7 euro bodajże czyli jakieś 5 funtów.
No ale to musicie sie wtedy wymierzyć,pomierzyć zgodnie z wymiarami na stronie internetowej Next-a :tak:

jakie pomysly macie na prezenty urodzinowe dla
naszych kochanych trzylatkow:confused:
ja mysle o kuchni(tylko nie mamy miejsca zabardzo na takie nowe zabawki)sklepie(podobnie jak kuchnia duzo miejsca zajmuje)nowym lozku,foteliku samochodowym....a moj malz jak bylysmy w Juracie zamowil Juli domek swinki peppy i juz sie nie moze doczekac kiedy go jej da..ale chcialabym cos wymyslec zeby sie zlozyli w rodzince i kupili cos jednego a pozadnego.

reklama
Do góry