reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

A ja jeszcze dorzuce early days :) Szfagier przysyla pelno z Irlandii tych ciuszkow i sa cool. Na ciuchach tez nieraz mi sie trafiaja i zawsze jestem z nich zadowolona :)

reklama
ja też lubię h&m, zwłaszcza podobają mi się ciuszki dla dziewczynek tam:) a z lumpików to mam pełno z nexta i early days też, Gapa to perełki:)

Anineczko świetne spodnie i antoś będzie w nich ekstra wyglądać :D
Foteliki dziewczyny macie super. Robercik ma po Sarze i nie żadnej super firmy, ale jest fajny i mojemu smykowi w nim wygodnie :D

Jula tez pomaga i przy zmianie pampersa-trzyma linomag i przy ubieraniu jest bardzo pomocna i przy rozbieraniu takze.

Dziewczyny fajne foteliki bedziecie miec!

Misiako u nas podobnie Jula sciaga wszystko co ma na glowie ale doszla do tego ze najlepiej pozbyc sie tego i wyrzuca z wozka zeby juz wiecj nie miec tego na glowie.Juz pare razy musialam sie wracac bo nawet nie wiem w ktorym momencie sie wyrzucila...hihihihi.

A i popieram wasze zdanie apropo ubranek firmowych.

Dziewczyny fajne te foteliki kupilyscie, wszystkie mi sie podobaja :)

Anineczko swietne wycieruchy :)

A my fotelik mamy z firmy Deltim (nosidelko tez mielismu z tej firmy :)) i jestesmy bardzo zadowoleni i niunia takze, bo jej sie wygodnie jezdzi ;D

A zakupy lubie robic w roznych sklepach Smyk, H&M, 5 10 15, nawet na realu fajne bodziaki 3pak byly ;) i jeszcze pare innych. Nie jestem przywiazana do jednej marki, wszystko zalezy co mi sie spodoba :) Bo niekiedy w firmowym sa badziewne rzeczy a w mniej renomowanym mozna kupic super ciuszki ;D Lumpki tez mi sie dobrze kojaza, ale niestety nie robie tam zakupow bo nie umiem szukac :( ale moja tesciowka nas zaopatruje bo jejj sie zawsze cos fajnego trafi :D :D

Sandrunia lubi sie ubierac i przebierac :) i zawsze mi pomaga. Czesto odpina pampersa, wtedy kiedy ja zapinam :p no i czapki zdejmuje (ale nie zawsze :)) Ni mam problemow z ubieraniem czy rozbieraniem ;D

Jakich pieluszek uzywacie?
Bo my huggisow, probowalam tez przezucic sie na Happy i Pampersy, ale przecinaja skore Majusi na udkach, czy ktorejs z Was sie to zdarzylo. Normalnie miala czerwone pregi :(

reklama
Do góry