reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
my z fotelikiem samochodowym mielismy tak samo jak z wózkiem
upatrzone jeszcze przed ciążą ;D

pochwalę sie jak kupimy
pewnie gdzieś za miesiąc około ::)

Super macie te krzeseleczka :D Bardzo mi się podobaja, my dostalismy drewniane z drewexu i nie będę kupowac innego ;) :)

Zabaweczki tez swietnasne ;D dzieciaczki na pewno beda sie cieszyc z takich grajacych i migajacych swiatelkami :D

A oto nasze lozeczko-kojec :)

Fajne jest super sprawa :D
ale chyba dla mnie i meza :p bo Sandra nie bardzo chce w nim siedziec :p :p :p mysle, ze sie oswoi :D i narazie po malu ja zabawiamy :)

a my będziemy mieć fotelik w spadku (jak zwykle ;D) ale fajny jest, bo od 0 do 18 kg, dziecko do 9 kg jeździ tyłem. czyli właściwie od razu jak dostaniemy to może Majka podróżować w nowym :)

a to kilka nowych rzeczy Kubusiowych od mojej siorki
im0004518or.jpg

im0004528bj.jpg

im0004544vm.jpg

im0004553bp.jpg

reklama
Do góry