reklama
dostałam dzisiaj od Marcina kuzynki krzesełko do karmienia. Fajne jest tylko podarła sie poduszka i nie ma siedziska. Sam plastik. Musze cos wykombinować. Nie wiecie czy takie poduchy do krzesełek można kupić w sklepie????
M
Melanie
Gość
: a jaki to jest model ?
nie mam pojęcia- ale można podzwonic po sklepach internetowych np :
nie mam pojęcia- ale można podzwonic po sklepach internetowych np :
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dopiero dzisiaj przejżałam pare stron przed my w fotelik jestesmy zaopatrzeni od chrzcin wiec jeden problem z głowy
Melani wiem cos o tym zeby dziecko nie było całe w obiadku i musze ci powiedziec ze dorwałam taki śliniak który jak siedzi w krzesełku zabezpiecza jej całe ubranko
troche mokry bo go własnie przeprałam
Melani wiem cos o tym zeby dziecko nie było całe w obiadku i musze ci powiedziec ze dorwałam taki śliniak który jak siedzi w krzesełku zabezpiecza jej całe ubranko
reklama
M
Melanie
Gość
koreczek83 pisze:dopiero dzisiaj przejżałam pare stron przed my w fotelik jestesmy zaopatrzeni od chrzcin wiec jeden problem z głowy
to jest taki slinak bluzeczka?
tzn są rękawki ze śliniaczkiem?
dzisiaj kupiłam w lumpie taki pajac na zamek - oczywiście za duży i będę go ubierała Parisce do jedzenia ;D
zapakuję ją jak w śpiworek bez rozbierania tego co akurat będzie na sobie miała , bo ten pajac jest taki grubszy i tak szybko nie przeleci plama ;D
koreczek dziękuję za pomoc - jak znajdę takie fajne cudeńko to tez kupię