iryski
Fanka BB :)
Wszystko piękne, ale dla mnie czapeczka wymiata!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko piękne, ale dla mnie czapeczka wymiata!
@idealka, to nie tak łatwo odpowiedzieć. Teoretycznie wełna jest naturalna, więc powinna być lepsza dla noworoda, a z drugiej strony może być szorstka i niemiła w dotyku. W cenie linkowanego śpiworka możesz kupić markowe, które bez problemu odsprzedasz. Sprawdź na Limango, czy jest jeszcze promocja JJ Cole. Były w bardzo dobrych cenach, bez problemu odsprzedasz w zbliżonej. Z kolei dziś w TK Maxx widziałam przejściowe śpiworko-kombinezony Lodgera za 65zł [normalna cena w necie 200-300zł]. U mnie na blogu też był niedawno wpis o śpiworkach, napisałam trochę o ogólnych zasadach i konkretnych markach.
Co???? Serio? Na moich ubrankach jest do 40 stopni i tak wypralam. W 90 trzeba? Nie skurczy to ubranek?
Zobacz czy masz sklep z firmą AVA, ma fantastyczne biustonosze na duży biust.Dziewczyny a w jakim sklepie można przymierzyć biustonosze do karmienia jakieś na większy biust?
Niee tam, nowe na 60 piore chociaz przy oliwii obie babcie mnie strofowaly ze ubranka wszystkie I zawsze trzeba gotowac, wiesz ile ja sie stresu przez to najadlam? No bo jak tu spiworek w zywe kolory wygotowac? Itd. Albo kombinezonik?Aniay a no tak po kimś to też bym wygotowala. Myslalam ze nowe tak pralas.
W c&a znalazłam pięciopak body z super mięciutkiej eko bawełny za 39 zł naprawde milusie i tanie