reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Dziewczyny mam pytanko o śpiworek. Macie jakies doświadczenia odnośnie tego, czy polar czy wełna owcza??

Myślałam o czymś takim

Link do: ŚPIWOREK PRZEDŁUŻANY 3w1 OWCZA WEŁNA - 66KOLORÓW

On jest ocieplany owczą wełną właśnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I mnie się sprawdził przy pierwszym dziecku, teraz wypralam i jak nowy. Ciepły i wygodny. Dziecko nie narzekalo :) od gondoli do parasolki stosowalam, miałam taki przedluzany.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@idealka, to nie tak łatwo odpowiedzieć. Teoretycznie wełna jest naturalna, więc powinna być lepsza dla noworoda, a z drugiej strony może być szorstka i niemiła w dotyku. W cenie linkowanego śpiworka możesz kupić markowe, które bez problemu odsprzedasz. Sprawdź na Limango, czy jest jeszcze promocja JJ Cole. Były w bardzo dobrych cenach, bez problemu odsprzedasz w zbliżonej. Z kolei dziś w TK Maxx widziałam przejściowe śpiworko-kombinezony Lodgera za 65zł [normalna cena w necie 200-300zł]. U mnie na blogu też był niedawno wpis o śpiworkach, napisałam trochę o ogólnych zasadach i konkretnych markach.

Dzień dobry;)

Wracam jeszcze do tematu pieluch jednorazowych, bo szperam i szukam informacji cały czas[emoji16] wczoraj kupiłam w rosmannie pieluszki Naty, podobno eko. Dzis znalazłam jeszcze w necie pieluszki formy bambo nature - podobno najlepsze na rynku eko. Znacie korzystałyście z tych pieluszek?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Malwi, też mam tetry z Ekomalucha i jakościowo są najlepsze ze wszystkich jakie miałam :)
Dzięki za rekomendację! Jeszcze nie zamawiałam, ale uważam je za niezbędne, poprzednio miałam po 20 przy każdym dziecku i było w sam raz. Potem wykorzystywałam tetrę do sprzątania.
Dla siebie Aleppo kupowałam na pewno poniżej 30% bo mam cerę wrażliwą, dla dzieci jeszcze nie stosowałam, ale podejrzewam, że jeszcze delikatniejsze.

Jak tak jeszcze Was poczytam, to kto wie - może spróbuję tych pieluch wielorazowych :):):)

Iryski a gdzie zamawialas? Śliczne ubranka. Ja jestem na etapie kompletowania wyprawki przez internet i tylko znam smyka, h&m z ciuszkami dziecięcymi. Polecacie gdzie warto zamówić że względu na fajna jakość i nie kosmiczna cenę?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Czerwone body firmy Next upolowalam nowe na Allegro po 13 zł. Wg mnie super bawełna, miękka i taka porządna. Nie maja tez materiałowych metek, których nie znoszę. Spodenki sa ze smyka. A zestaw z misiami dostałam od kuzynki, kupiła w KIK za niewielkie pieniądze.
Kuzynka polecała mi c&a, ale na razie czekam na zimowe wyprzedaże, bo mam termin na koniec stycznia. Na Allegro można upolować bardzo fajne ubranka angielskie. Osobiście lubię jakość next, Marks& spencer. I FF sa ładne, choć maja metki .

1477646526-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry