reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
image.jpeg image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    875,9 KB · Wyświetleń: 161
  • image.jpeg
    image.jpeg
    869,6 KB · Wyświetleń: 151
Dziewczyny na ile stopni pierzecie ubranka?
Nasz wczorajszy nabytek:)
Wózek piękny!
Białe/jasne ubranka prałam na 60 stopni, kolorowe mam zamiar na 50. Ale to są używane, więc już x razy wyprane więc wiem, że nie farbują. Dla dzieci zawsze daję podwójne płukanie.
Po porodach (naturalnych) miałam koszulę i szlafrok, chociaż na co dzień koszul nie uznaję i śpię zawsze w piżamie. Myślę, że w dresach nie będzie wygodnie bo jednak wszystko boli, a poza tym rano zawsze lekarze sprawdzają jak się rana goi, więc łatwiej załatwić to jak się ma koszulę. Nie pamiętam, czy jakieś dziewczyny były w dresach, jeśli tak to zdecydowana mniejszość.

Anex cross:), daliśmy 2000 za nowy 2 w 1 więc jesteśmy zadowoleni, zobaczymy jak będzie się sprawował:)
Zastanawiam się jak wyposażyć gondolę w sensie co się pod dziecko i na dziecko.. kocyki? bo dziecko to wiem że w kombinezonie albo śpiworku.. Matko kto by pomyślał, że dziecko to taka skomplikowana istota;p
I jeszcze pieluszki tetrowe to wiem do czego, a bambusowe i flanelowe jakie zastosowanie dla nich? Warto kupować?
Edit jeszcze są bawełniane;d
W wózku miałam jako prześcieradełko taką większą flanelową pieluchę, dziecko przykrywałam kocykiem. Flanelowe pieluszki podkładałam też pod główkę w łóżeczku, i jak dziecko ulało to wymieniałam na czystą. Bambusowych czy muślinowych nie miałam, teraz planuję kupić głównie do otulania.

Dziewczyny na ile stopni pierzecie ubranka?
Nasz wczorajszy nabytek:)

piękny :) można wiedzieć skąd zamawialiście? bo widziałam je w cenie 2200 zł. Mi się podoba anex sport, ale coraz bardziej myślę też o tym modelu :)

któraś z dziewczyn polecała na allegro HubiWorld zamówiłam u niego przewijak, pieluszki tetrowe (te najtańsze) 10 szt. i kilka drobiazgów i rzeczywiście i szybka przesyłka i towar w porządku, skorzystałam też z polecanej przez którąś z Was strony ekomaluch.pl (fajna, czytelna) i tam zamówiłam lepsze jakościowo pieluszki terowe i flanelowe, ale jeszcze czekam na dostawę (też trafiłam fajnie, bo za zamówienie newslettera była zniżka 10 zł i w tym dniu jeszcze dostawa była za darmo :). Więc dzięki Dziewczyny :) łatwiej to ogarnąć jak się ma sprawdzone strony :)

piękny :) można wiedzieć skąd zamawialiście? bo widziałam je w cenie 2200 zł. Mi się podoba anex sport, ale coraz bardziej myślę też o tym modelu :)

któraś z dziewczyn polecała na allegro HubiWorld zamówiłam u niego przewijak, pieluszki tetrowe (te najtańsze) 10 szt. i kilka drobiazgów i rzeczywiście i szybka przesyłka i towar w porządku, skorzystałam też z polecanej przez którąś z Was strony ekomaluch.pl (fajna, czytelna) i tam zamówiłam lepsze jakościowo pieluszki terowe i flanelowe, ale jeszcze czekam na dostawę (też trafiłam fajnie, bo za zamówienie newslettera była zniżka 10 zł i w tym dniu jeszcze dostawa była za darmo :). Więc dzięki Dziewczyny :) łatwiej to ogarnąć jak się ma sprawdzone strony :)

my zamawialiśmy w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście, był za 2100 ale dali 5% rabatu
Dziewczyny a ma któraś może taki materac Link do: VYSSA SKÖNT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry