Wow, nadrobiłam wszystko, sama nie wiem co pisać, choć po 4 latach, fajnie sobie wszystko odświeżyć ;
Macie piękne rzeczy, zazdraszam bardzo
@Czoperka a ten krem wyglada super
A mnie kusi żeby zrobić
Ciekawa jestem skąd zamawiasz składniki i kiedy będziesz go robić??? Jak "już" to mogę zamówić i wyślesz do mojej koleżanki?
I super lista, fajnie byłoby ja gdzieś skopiować, muszę chyba zdjęcia porobić
Co do rożków, nawet jeden zamówiłam z pl z motherhood?? Wogole nie potrzebny, wysłałam koleżance do pl.,
Otłuszczają tez jakoś nie bardzo ale zgadzam sie z
@Czoperka fajny sposób na zawijanie i wystarczy
My mamy zwykle drewniane łóżeczko, materac piankowy;
Ja chciałam taki kombinezon kupić, ale dostałam od koleżanki taki co tez zakłada się na fotelik i muszę go przeglądnąć czy nada się tez do wózka, choć zastanawiam się czy w nasza srogoa zimę będę miała czas na spacery z dzieckiem i z drugim u boku [emoji33][emoji33] o matko jak to będzie;
Jak wreszcie ogarnę wszystko to wrzucę swoje fotki ufffff
@Olgi89 super smoczki zapisuje na listę nie wiedziałam o nich
Dziewczyny nienwiem czy pisaliście o tym a nam się przydał termometr do wody, u nas się sprawdził,
Ja od początku używałam vitD, ale K nie; nikt tu mi nic nie mówił na ten temat ;/
A i w ikei kupiliśmy taki ściemniacz, mamy podłączony do lampy i jak ściemnia najwiecej to akurat daje takie małe światełko; używam do tej pory;
Co do herbatek laktacyjnych sama nie wiem czy pomagają, dużo tez piłam herbaty koperkowej(???), chyba już pamięć nie ta, miała pomagać na gazu maluszka;
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom