reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Zaczynam nadrabianie od tego watku bo latwiej ogarnac niz glowny:D

Oo to my mamy dostawke do naszego lozka i wystarczyla nam spokojnie na 7 miesiecy, bo wtedy przenieslismy synka na stale do jego pokoju, ale na upartego moglaby i posluzyc troche dluzej:-) mamy o wymiarach 55x90.

Synek spal dlugo pod kocykiem, kolderka dopiero po roczku weszla w uzywanie, a poduszki nie ma do tej pory, a ma 2 lata:) co do owijania to probowalismy, ale Filip lubil miec swobode raczek, wiec od razu je wyciagal:p

Prymulka co do poscieli z Lidla to my mamy ta normalna dla doroslych i jakosc jest ok, moja tesciowa dla siebie tylko tam kupuje posciel:)

Dziewczyny a macie/mialyscie chustawki dla niemowlat? Dla pierwszego mielismy lezaczek/bujaczek z FP, ale teraz wolalabym jednak chustawke, moze mozecie jakas polecic?

Tez bede kupowac pieluszki muslinowe, a na lato planuje bambusowe, bo ponoc fajnie "oddychaja" i sie dzieciatko nie upaca.

Co do pieluch to my bedziemy uzywac zielonych Pampers, przy pierwszym sie sprawdzily, wiec mam nadzieje, ze z drugim tez, a jakby nie to wtedy bedziemy probowac innych.

Julia zdecydowanie wielorazowe(chociaz sa takie tylko z nazwy, bo ja tez uzywalam ich jako jednorazowe), te z oddychajacej siateczki:) byle nie jakies jednorazowe fizelinowe, bo ponoc strasznie odparzaja:/

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Jednorazowe są z Babyono i Hartmann. Bardzo je lubiłam, te siateczkowe, bo fizelinowe kończyły się prawie na mojej bliznie po cc i myślałam,że kota dostanę... A tamte miałam wyższe i jaki komfort od razu [emoji6]

Co do pieluch to my uzywalismy z Dady. Nie zawiodłam się. Pampers tylko jak promocja była i kiedy kosztowały podobnie jak Dada.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi chodzi o te:
ATTACH]

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477164739055.jpg
    1477164739055.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry