reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Zaczynam nadrabianie od tego watku bo latwiej ogarnac niz glowny:D

Oo to my mamy dostawke do naszego lozka i wystarczyla nam spokojnie na 7 miesiecy, bo wtedy przenieslismy synka na stale do jego pokoju, ale na upartego moglaby i posluzyc troche dluzej:-) mamy o wymiarach 55x90.

Synek spal dlugo pod kocykiem, kolderka dopiero po roczku weszla w uzywanie, a poduszki nie ma do tej pory, a ma 2 lata:) co do owijania to probowalismy, ale Filip lubil miec swobode raczek, wiec od razu je wyciagal:p

Prymulka co do poscieli z Lidla to my mamy ta normalna dla doroslych i jakosc jest ok, moja tesciowa dla siebie tylko tam kupuje posciel:)

Dziewczyny a macie/mialyscie chustawki dla niemowlat? Dla pierwszego mielismy lezaczek/bujaczek z FP, ale teraz wolalabym jednak chustawke, moze mozecie jakas polecic?

Tez bede kupowac pieluszki muslinowe, a na lato planuje bambusowe, bo ponoc fajnie "oddychaja" i sie dzieciatko nie upaca.

Co do pieluch to my bedziemy uzywac zielonych Pampers, przy pierwszym sie sprawdzily, wiec mam nadzieje, ze z drugim tez, a jakby nie to wtedy bedziemy probowac innych.

Julia zdecydowanie wielorazowe(chociaz sa takie tylko z nazwy, bo ja tez uzywalam ich jako jednorazowe), te z oddychajacej siateczki:) byle nie jakies jednorazowe fizelinowe, bo ponoc strasznie odparzaja:/

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Jednorazowe są z Babyono i Hartmann. Bardzo je lubiłam, te siateczkowe, bo fizelinowe kończyły się prawie na mojej bliznie po cc i myślałam,że kota dostanę... A tamte miałam wyższe i jaki komfort od razu [emoji6]

Co do pieluch to my uzywalismy z Dady. Nie zawiodłam się. Pampers tylko jak promocja była i kiedy kosztowały podobnie jak Dada.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi chodzi o te:
ATTACH]

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477164739055.jpg
    1477164739055.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry