reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Dzis ja nadrabiam.
@Marcje Dziekuję za info w prawie Zary, coś czuję, ze tez skorzystam. Ceny w zarze bez obniżek sa nieciekawe, a ubranka urocze. Zreszta, zgodnie z Waszymi sugestiami teraz wstrzymuje sie z zakupami i czekam do wyprzedaży. Myslalam głownie o h&m i c&a, ale teraz rozszerze zakres polowań.
@aniay WOW ale mega paka. Robi wrażenie. Ale jak to jest, ze człowiek wygrywaj jak sie nie spodziewa. Ja tez byłam zdziwiona, jak wygrałam licytacje płaszcza ciążowego i sukienki w tamtym tygodniu.
@olivka85 Te pajacyki ze smyka maja doszycie niedrażnienia, tak? Bo mam podobne - kupiłam, jak było -50%.
@askl25 Świetna czapeczka!!! Zazdroszczę takich umiejętności.

reklama
Dzis ja nadrabiam.
@Marcje Dziekuję za info w prawie Zary, coś czuję, ze tez skorzystam. Ceny w zarze bez obniżek sa nieciekawe, a ubranka urocze. Zreszta, zgodnie z Waszymi sugestiami teraz wstrzymuje sie z zakupami i czekam do wyprzedaży. Myslalam głownie o h&m i c&a, ale teraz rozszerze zakres polowań.
@aniay WOW ale mega paka. Robi wrażenie. Ale jak to jest, ze człowiek wygrywaj jak sie nie spodziewa. Ja tez byłam zdziwiona, jak wygrałam licytacje płaszcza ciążowego i sukienki w tamtym tygodniu.
@olivka85 Te pajacyki ze smyka maja doszycie niedrażnienia, tak? Bo mam podobne - kupiłam, jak było -50%.
@askl25 Świetna czapeczka!!! Zazdroszczę takich umiejętności.
Metki na szyjce nie ma a na rekawkach jest taka zakladka, ze raczki mozna zawinac. Guziczki z przodu nie powinny uwierac:)

@olivka85 my dawaliśmy pod materacyk zwinięty ręcznik żeby główka była wyżej i najbardziej było to pomocne przy katarku.
A tak swoją drogą polecam aspirator do noska Katarek który podpina się do odkurzacza. Wiem, że brzmi to koszmarnie, bo sama na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale po wypróbowaniu siły ssania na sobie;) z całą pewnością mogę stwierdzić że krzywda się dziecku nie dzieje, a efekt odsysania wydzieliny jest znakomity. Z resztą do teraz kiedy małego męczy uporczywy katar korzystamy z tego cudu techniki:D

Prymulka wlasnie ten katarek wpisalam sobie na liste ktora musze zrobic;)
Swoja droga to wlasnie dzis zamowilam na Gemini czesc rzeczy dla mnie i dla malego...
Za miesiac kupie kolejna i ostatnia ture;)

Jak byla u mnie ostatnio polozna wlasnie rozmawialismy o katarku dziecka i mowila ze odchodzi sie od ingerencji zeby na sile z noska wyciagac... hmmm ze aplikuje sie dziecku te sol i obraca sie dziecko zeby nizej glowks bylo i zeby splynelo....

A ja dziś w miarę skończyłam układać w polkach ciuchy,
Ale ich jest naprawdę dużo, nic w styczniu powtórka z prania i jeszcze raz przeglądane, bo mam rzeczy tez 3,3-6 mce;

1477283253-fbq3va.jpeg

1477283264-0oc0bt.jpeg

1477283275-zbv5gz.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My pod materacyk mielismy poduszke "klin", ale uzywalismy tylko przy katarku, a tak to na plasciutko lezal:)

O tak katarek do odkurzacza to cudowny wynalazek, frida sie tak wszystkiego nie wyciagnie jak tym:)
Ja jak jest taki lejacy katarek to nie ingeruje tylko psikam Disnemar do noska, ale czasem jest taki, ze nie chce splywac wtedy dzialamy katarkiem, lub w nocy, zeby malemu prztniesc ulge w oddychaniu jak sie meczy.

Maryqska no to zaszalalas z ukladaniem, ja musze sie w koncu zabrac za ogarniecie rzeczy po starszym, bo tylko kupuje nowe a tam kartony pelne stoja:O

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, kiedyś wspomianalyscie o Medeli. Teraz w Empiku wszystko z tej firmy jest w promocji, bo jest marka tygodnia.
Link do: Marka Tygodnia - Medela - akcesoria do karmienia do -25%
Kupowałam tak rzeczy z motherhood i opłaciło sie. (Wtedy było mińus40%)
@maryqska Ale to już fajnie wyglada. I tyle ciuszków! My musimy, a właściwie mój mąż musi zabrać swoje szpargały z komody, bo na razie nie mam nawet gdzie wkładać.

reklama
Iryski w Empiku Medela?
Tego nie wiedzialam;)

Maryqska ale masz juz porzadne zapasy;)
Tez nie wiedziałam, ze tak sa takie rzeczy. Myslalam,,ze tylko książki i płyty. Ale z zamówienia jestem bardzo zadowolona, bo kupiłam rożek, kocyk i kilka rzeczy z motherhood o wiele taniej niż np.na Allegro. I przesyłka gratis przy większej paczce

Do góry