reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
U nas na ginekologii moglysmy miec mimo ze wszystkie z zagrozeniem bylysmy. A na porodowce wlasnie nie wiem jak jeat, ale pomyslalam sobie ze z praktycznych wzgledow chyba lepsza koszula
Ja juz chce do siebie isc i zaczac zamawiac lozeczko, koszule i inne gadzety ;-)
Ja juz chce do siebie isc i zaczac zamawiac lozeczko, koszule i inne gadzety ;-)
Tasia001
Tak, paznokcie obcięłam od razu bo się łamały i były bardzo długie. Od nóg rzeczywiście dużo później obcinałam, bo nie było takiej potrzeby. Teraz paznokcie są ładne i mocne więc nie wiem czy ma to jakiś wpływ, a wiadomo, że przy samej skórze nie cięłam więc nie miały prawa wrosnąć.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Pazurki obcinałam od razu w domu, ale miała długie, tylko pamiętałam, żeby ciąć na prosto, żeby nie wrastały
agulqa, po SN to obowiązkowo koszula, bo kilka razy dziennie przyłażą zaglądać między nogi, więc nie wyrobiłabyś z rozbieraniem/ubieraniem ;-)
agulqa, po SN to obowiązkowo koszula, bo kilka razy dziennie przyłażą zaglądać między nogi, więc nie wyrobiłabyś z rozbieraniem/ubieraniem ;-)
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Jeszcze zależy jak poród przebiegał. Po nacinaniu fakt zaglądali i oglądali ranę. A po drugim porodzie bez obrażeń to tylko mi brzuch macali i macicę sprawdzali. Niektóre babeczki w dresach biegały, co kto lubi. Koszula wygodna
agulqa_b
To mnie wlasnoe rozwala, obchod, 12osob, dzien dobry, posciel w gore, koszula tez i badanko
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dla mnie to było OBLEŚNE, leżeć rozkraczoną, zakrwawioną przed całym sztabem, brrr!!!
reklama
agulqa_b
Nulini ja pierwszy szok przezylam na ginekologii jak w pon nie plamilam a we wtorek od rana bylo slabe krwawienie. Na obcjodzie powiedzieli ze mam isc na badanie. Wchodze, patrze chyba 15osob na wprost mnie i kazdy wie gapi. Ordynator zaczal mnie badac. Jak je.blo krwia tak ze wszyscy byli uwaleni a podloga gabinetu cala zalana to juz mi bylo wszystki jedno czy jest jeden lekarz czy 100...