reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka :)

reklama
Agulqa one właśnie są do tych poporodowych podpasek. A jeszcze dodam, że te podpaski to nie wszystkie klej mają. Te najtańsze z Bella Mama nie mają kleju.

po drugim porodzie to położna sama wysłała mojego męża do apteki po nakładki silikonowe do karmienia:tak: u nas w szpitalu fajne wkłady poporodowe sami dawali w szpitalu,ale nie wiem czy jeszcze dają zapytam szwagierkę :happy2:

agulqa moje podpachy do niczego sie nie przyklejały tylko trzymały na siateczkowych majtach :p ja jeszcze w nich w domu pare dni chodziłam jak mnie rana po cc bolała, bo nic nie gniotło :tak:

Majtki siateczkowe sa od dziś w promocji w rossmanie zamiast 9.49 są za 7.59 zł za 2 sztuki.

Może jak coś rzuci się nam w promocji w sklepach lub w gazetkach piszmy o tym. Co Wy na to?

Karpanna a to w aptece Gemini są za 6,60 za 2 szt, teściowa ma robić zamówienie to się chyba podłączę. Tam były Canpol.

Bada u nax na gimekologii byly takie wklady i jak laski krwawily to kazali je nosic bo na normalnych podpaskach nie byli w stanie ocenic obfitosci i dokladnego kolory plamienia

Dziewczyny a jak jest przy cc czy te wielkie podkłady (podpaski) też są potrzebne ????
A kiedyś gdzieś czytałam o jakimś kremie do sutek, któego nie trzeba zmywać i super pomaga na poranienia kojarzycie coś ?

Może Bepanthen?

A co do podkładów - na pewno się przydadzą i po cc. Wątpię by w pierwszych dniach zwykłe podpaski wystarczyły. Ale niech sie wypowiedzą mamy po cc ;)

reklama
Stokrotka ​ja nie mam porównania bo miałam 2 cc i teraz będzie 3,ale- tak na początku normalnie-mocno krwawisz,a czy bardziej czy mniej niż po porodzie sn to nie wiem

Do góry