reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka :)

reklama
Powiem tak...nienawidzę igieł i jak usłyszałam, .że będę musiała codziennie sobie wstrzykiwac to mi było słabo na samą myśl. .ale jakoś dalam radę :-) igielka jest cieniutka :-) zresztą jak będziesz przestrzegać fiety, nie tak jak ja to raczej ci to nie grozi :-)

U nas do szpitala chyba swoje ciuszki dla bobasa trzeba miec. Ale ja podpytam. Bo jak sa szpitalne to nie chce by poginely!!! Z kosmetykow na pewno pampersy swoje trzeba miec

Oj nie pamiętam już teraz. .one były za wysokie tylko po tym jak zjadłam coś słodkiego także moim i nie tylko mim zdaniem insulina była zbędna. ..no ale diabetolog wolał dmuchać na zimne

u mnie w szpitalu też ubierają w swoje ubrania. nie warto przynosić własnych (tylko na wyjście), bo faktycznie nie wracają do właściciela.

która ma ochotę napisać co skompletowała już do wyprawki i co jeszcze zamierza ? bo chce zakupy zrobić i nie wiem co i jakie ceny są dobre ... wkleję wam moją listę z allegro byłabym wdzięczna za rady czy drogo/tanio może lepiej w sklepach na promocję się czaić ?

reklama
Femme ja nie kupowałam żadnych zestawów do paznokci, bo mamy takie małe cążki i nimi będziemy obcinać, pieluch flanelowych też nie brałam, bo mam 3 po Nikoli praktycznie nie używane, bo cały czas tetrowych używaliśmy.
W sumie tych flanelowych mogłam w ogóle nie kupować.
No i Johnsons Baby nie cieszy się za dobra opinią.
Lubią uczulać niestety.

Kosmetyki dla dzieci będę kupowac głównie Rossmanowskie, bo mają bardzo dobre składy i sa tanie.

Do góry