reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no a lezaczek wlasnie dzisiaj złozylam i schowalam bo do niczego sie nam juz nie przydaje.-bedzie sobie lezal i czekal na siostrzyczke dla patryka ;-) ;-) ..............patryk ani minuty w nim juz ostatnio nie wytrzymywal zaraz byl na podłodze nawet pasy go nie powstrzymywaly
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no własnie hihihidzieki dziewczyny, krzeselko baby one jest naprawde fajne
tereska niezly ten twoj gigant tylko czekac kiedy staranuje klatke :-)
Asia21 ja mam takie .juz kiedys je tutaj pokazywalam i jest tez bardzo fajne;-)
Załączniki
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Kochane dziewczyny.Ja mam synka-wczesniaka.Bardzo wczesnie robilam zakupy dla Dawida.Codziennie wchodzilam do jego pokoiku i przygladałam sie ze coraz wiecej rzeczy i ze tak fajnie juz tam sie zaczyna robic.Pewnego dnia tj pod koniec35tygodnia(rano) odeszły mi wody.Tj miesiąc wczesniej niz powinny.Lekarz pytal czy mam urządzony kąt dla malca.Ja powiedzialam ze oczywiscie.Zostały przeprowadzone badania ze kobieta"nakreca" sie widząc rzeczy dla malca i psychika oddziałowywuje na wczesniejszy poród.Mój Dawidek dzieki BOGU jest całkowicie zdrowy ale nie każy może miec to szczeście.Miesiąc to bardzo duzo dla takiego malca.
Emcia
Marcowa Mama '06
Alexmaj nasze dzieci maja juz po 6-7 miesiecy!! Chyba im juz nie zaszkodzimy kupujac potrzebne wyposazenie!!
Dobrze, ze twoje malenstwo cale i zdrowe!!;-);-):-):-):-):-) Buziaki!!
Dobrze, ze twoje malenstwo cale i zdrowe!!;-);-):-):-):-):-) Buziaki!!
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Kochane dziewczyny.Ja mam synka-wczesniaka.Bardzo wczesnie robilam zakupy dla Dawida.Codziennie wchodzilam do jego pokoiku i przygladałam sie ze coraz wiecej rzeczy i ze tak fajnie juz tam sie zaczyna robic.Pewnego dnia tj pod koniec35tygodnia(rano) odeszły mi wody.Tj miesiąc wczesniej niz powinny.Lekarz pytal czy mam urządzony kąt dla malca.Ja powiedzialam ze oczywiscie.Zostały przeprowadzone badania ze kobieta"nakreca" sie widząc rzeczy dla malca i psychika oddziałowywuje na wczesniejszy poród.Mój Dawidek dzieki BOGU jest całkowicie zdrowy ale nie każy może miec to szczeście.Miesiąc to bardzo duzo dla takiego malca.
alexmaj.............ja tez duzo wczesniej robilam zakupy dla mojego patryka.......a mianowicie prawie wszystko mialam juz przed 30 -tym tygodniem ciazy ( wcale nie mysle ze to jest reguła......z tym nakrecaniem sie tymbardziej ze w moim przypadku naprawde mial byc wczesniejszy porod bo juz w 20 tym tygodniu bylasm w szpitalu z 3cm rozwarciem ....i do koca ciazy mialam praktycznie lezec wiec wolałam sie wczesniej zabezpieczyc kupujac cala wyprawke powoli i spokojnie ...tymbardziej ze jestem w obcym kraju tylko sama z mezem i na niego by potem wszystko spadlo............
podsumowujac .....nie dosc ze mialam ciaze zagrozona wczesniejszym porodem ...no i cala wyprawke tak wczesnie ............
moj Patryk urodził sie nie dosc ze 10 dni po terminie ...porod był wywoływany to na dodatek jeszcze mialam cc bo po calej dobie meczenia sie malec pomimo całkowitego rozwarcia ciągle był za wysoko
moim zdaniem to nakrecanie sie to indywidualna sprawa;-) ;-)
Dziewczyny jesli chcecie takie krzeselko plus stolik to widzialam na allegro.pl szukajcie pod nazwa Arti Opera nie wiem jak sie wkleja tutaj linki bo chcialam wam go wrzucic wiec zalaczam krzeselka zdjecia sama mam na nie ochote ale sprowadzac z polski raczej nie bede.
Wysylam wam niebieskie a z tego co widzialam jest jeszcze czerwone.
Wysylam wam niebieskie a z tego co widzialam jest jeszcze czerwone.
reklama
Podziel się: