reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Lolcia: my w tym tygodnmiu jedziemy na mierzenie fotelików. w grę wchodzi maxi cosi priori lub tobi i jeszcze jeden, ale nazwa mi z mózgu uciekła

kaśka rzeczywiście Tobi jest odjechany w kosmos, nawet pan w sklepie mówił to jest fotelik dla pilota (taki obrazek jest na opakowaniu:-) ) no i cena też ładna - 850 zł. My oglądaliśmy priori i priori xp. Wybraliśmy ten drugi bo jest szerszy.

Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 :confused: bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .

My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem :confused:

Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 :confused: bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
Asia teraz jest coraz chłodniej więc Mateusz jak był grubiej ubrany to nie mogłam mu nawet zapiąć pasów. I pozycja tyłem do kierunku jazdy też nie bardzo mu odpowiadała. Fotelik rozkłada się na półleżąco więc dziecko może być w takiej samej pozycji jak w tym najmniejszym

My mamy wozek spacerowka+fotelik.Ja juz wyciagnelam fotelikm poniewaz Brian wydaje mi sie taki scisniety i jezdzi w spacerowce a auta narazie nie posiadamy chociaz jak do auta to by jeszcze byl bo do 14kg ten fotelik jest.
Jak narazie ja tez jestem na etapie wybierania krzeselka do karmienia:-)

my też wybieramy baby ono. Zdecydowałam się, bo już kilka dziewczyn na tym forum go polecało :) Oglądałam w sklepie, wygląda bardzo fajnie aaa i pani sprzedawczyni też bardzo go polecała :) mówi że jest lepszy od chicco a za nieduże pieniądze ;) aaa i ma wszystko czego nam potrzeba. A na później myślałam kupić Miłkowi fotelik i stolik z Ikei taki kolorowy seria Mammut czy jak to się nazywa, są bardzo lekkie i maluszek sam swobodnie będzie mógł przenosić sobie krzesełeczko i przyda się potem np. do rysowania ;)

Załączniki

• 60939_PE166990_S3.jpg
    60939_PE166990_S3.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 25

My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem :confused:
Asia21 .ale te krzesełka 2w 1 tez maja pasy i krzeselko jest odchylane(moze nie wszystkie no ale mozna znalezc takie ktore są;-) ;-) -przynajmniej ja znalazlam i takie mam ....no i jestem zadowolona:-) ;-) )

reklama
:tak: no a u nas wczoraj odbyly sie nieplanowane zakupy:-)
troszeczke mam wyrzuty sumienia ze wkladam czasami Patryka do takiej klatki ............no ale nie ma rady ....bo moj maly samochodzik juz wszedzie wchodzi i probuje jak wszystko smakuje (gniazdka kabelki no i mamusi kwiatki na czele).................

Załączniki

• klatka.jpg
    klatka.jpg
    83,9 KB · Wyświetleń: 27
Do góry