reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
kaśka rzeczywiście Tobi jest odjechany w kosmos, nawet pan w sklepie mówił to jest fotelik dla pilota (taki obrazek jest na opakowaniu:-) ) no i cena też ładna - 850 zł. My oglądaliśmy priori i priori xp. Wybraliśmy ten drugi bo jest szerszy.
Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem
My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Asia teraz jest coraz chłodniej więc Mateusz jak był grubiej ubrany to nie mogłam mu nawet zapiąć pasów. I pozycja tyłem do kierunku jazdy też nie bardzo mu odpowiadała. Fotelik rozkłada się na półleżąco więc dziecko może być w takiej samej pozycji jak w tym najmniejszymDzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
My mamy wozek spacerowka+fotelik.Ja juz wyciagnelam fotelikm poniewaz Brian wydaje mi sie taki scisniety i jezdzi w spacerowce a auta narazie nie posiadamy chociaz jak do auta to by jeszcze byl bo do 14kg ten fotelik jest.
Jak narazie ja tez jestem na etapie wybierania krzeselka do karmienia:-)
Jak narazie ja tez jestem na etapie wybierania krzeselka do karmienia:-)
ivka76
Fanka BB :)
Bardzo Wam polecam krzesełko firmy Baby Ono takie jak tu:
SUPER KRZESEŁKO BABY ONO LUX PROMOCJA!!!!!!!!!!!! (131656505) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy niebieskie, ale nie kolor tu najważniejszy. Jest po prostu idealne.
SUPER KRZESEŁKO BABY ONO LUX PROMOCJA!!!!!!!!!!!! (131656505) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy niebieskie, ale nie kolor tu najważniejszy. Jest po prostu idealne.
my też wybieramy baby ono. Zdecydowałam się, bo już kilka dziewczyn na tym forum go polecało Oglądałam w sklepie, wygląda bardzo fajnie aaa i pani sprzedawczyni też bardzo go polecała mówi że jest lepszy od chicco a za nieduże pieniądze aaa i ma wszystko czego nam potrzeba. A na później myślałam kupić Miłkowi fotelik i stolik z Ikei taki kolorowy seria Mammut czy jak to się nazywa, są bardzo lekkie i maluszek sam swobodnie będzie mógł przenosić sobie krzesełeczko i przyda się potem np. do rysowania
Załączniki
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Asia21 .ale te krzesełka 2w 1 tez maja pasy i krzeselko jest odchylane(moze nie wszystkie no ale mozna znalezc takie ktore są;-) ;-) -przynajmniej ja znalazlam i takie mam ....no i jestem zadowolona:-) ;-) )Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no a u nas wczoraj odbyly sie nieplanowane zakupy:-)
troszeczke mam wyrzuty sumienia ze wkladam czasami Patryka do takiej klatki ............no ale nie ma rady ....bo moj maly samochodzik juz wszedzie wchodzi i probuje jak wszystko smakuje (gniazdka kabelki no i mamusi kwiatki na czele).................
troszeczke mam wyrzuty sumienia ze wkladam czasami Patryka do takiej klatki ............no ale nie ma rady ....bo moj maly samochodzik juz wszedzie wchodzi i probuje jak wszystko smakuje (gniazdka kabelki no i mamusi kwiatki na czele).................
Załączniki
Podziel się: