reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

te podkłady miożna kupić w każdej apetce, jak nie kupujecie nic wiecej przez net w tym sklepie - to szkoda na przesyłkę kasy. jednorazowe majteczki też w aptece.

reklama
ja tam tych jednorazowych majciochów nie kupuję, one nie oddychają, a poświęce 4-5 par bawełnianych i bedzie po kłopocie.

zastanwiam sie czy kupować od razu pościel, bo Fasola i tak na początku śpi w rożku.

koga musisz sie dowiedziec jak jest w twoim szpitalu,bo to indywidualna sprawa,u nas daja takie zwykle biale i jak sie pobrudzisz,spocisz to do wora ida(u nas je wyrzucaja)

chyba bardziej niz porod przeraza mnie ten polog-te cholerne podpaski,podklady-a juz bylo tak fajnie............

kaśka76 powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę aby dziecko spało w rożku, nigdy się z tym nie spotkałam...moja Niunia będzie spała pod kołdrą...ale napoczatku bez poduszeczki...bo to grozi uduszeniem maluszka ale niektórzy też dają i poduszeczki...ja mam dwa komplety pościeli...

skręca mnie jak pomyślę o tym cholernym połogu i rozwalonym kroczu , to jakieś duże podpaski cienkie takie jak na noc nie wystarczą

tylko jakieś wkłady podkłady wielkości warszawskiej książki telefonicznej???????????????????????????????

bleble fuj

o tamponach to mogę pomarzyć :mad:

reklama
agao pisze:
skręca mnie jak pomyślę o tym cholernym połogu i rozwalonym kroczu , to jakieś duże podpaski cienkie takie jak na noc nie wystarczą

tylko jakieś wkłady podkłady wielkości warszawskiej książki telefonicznej???????????????????????????????

bleble fuj

o tamponach to mogę pomarzyć  :mad:

Te podkładny nie są aż takie WIELKIE - zresztą kilka dni mozna się pomęczyć....a krocza nie musisz mieć rozwalonego....wybierz poprostu cc i będzie po problemie ::)

Do góry