reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

my chcemy kupić chicco nosidełko synthesis z bazą - bażę się wpina pasami apotem tylko się klika nosidełkiem i założone koszt 500 zł do 13 kg

reklama
ja sobie nakupowałam damskich przylegających mięciutkich bokserek

mam pytanie co najlepiej używać w połogu podobno tamponów nie mmożna co najlepiej??????? macie już taki zakup?????

Monika - nei ma sensu przekłądać dzidzia z gondloi do nosidła - czasami lepiej by pospało dłużej, wyjmujesz cały fotelik, nei ruszasz dzidxia i jedziesz z nim dalej...

oczywiście na dłuższą mete to gondola jest dla dziecka wygodniejsza.

Jeśli chodzi o wózek to jednak zdecydowaliśmy się na Deltim - model FOCUS

6fokus.jpg

A najpierw chcieliśmy Deltim - Voyager Easy 005 ale jadnak decyzja Nam sie zmieniła i kupujemy ten

Jeśli chodzi o wyprawkę to MY mamy juz wszystko....tylko jeszcze brakuje Nam wózka i fotelika....ale to zamówione i czekamy teraz aby odebrać ;D

Ja kupiłam kokosowo - gryczany - kosztował tylko 63 zł

Widzę, że rozmawiacie o laktatorach....ja jeśli będę karmić piersią to kupuję AVETN ISIS - ręczny....i nie ważny czy elementy do niego są później drogie czy nie....zresztą większosć rzeczy mam własnie z tej firmy, smoczki, butelki i jeszcze muszę kupić pojeminiki na pokarm....ale laktator to zakupię dopiero po porodzie jeśli będę karmić piersią bo wcześniej to nie ma sensu ;)

reklama
Do góry