reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
A ja się motam pomiędzy kojcem a łóżeczkiem turystycznym i nie wiem naprawde co wybrać. Czy w łóżeczku dzidziol ma wystarczająco dużo miejsca by baraszkować - chyba nie z drugiej strony takie łózeccczko przyda się Kamilowi a raczej mojej mamie jak będzie go bawić- w dużym pokoju mamy kominek a w zimie dzidziol pewnie będzie raczkował więc o wypadek nie trudno no i może do spania albo dla Kamila albo dla nowego dzidziola. Doradźcie co lepsze??

a ja ostatniio napalilam sie na mysl o kojcu ale jak usiadlam w pokoju i wyobrazilam sobie ile przestrzeni zyciowej zostanie dla rodzicow po rozlozeniu dzidziusiowego kojca- zrezygnowalam- jakos bede sobie radzic inaczej bo kojec to j\sie u nas juz nie zmiesci :(

kojec nie zawsze jest dobry - nasze dzieci rosną w oczach niedługo staną na nóżki i za przeproszeniem bedą miały gdzieś kojec i zamknięcie.

mój Piotrek taki był, Bartek też na takiego się kroi...

bo tam są uchwyty - a mało mamy miejsc w domu żeby dziecko wstawało, wystarczą nasze ręce...

my nie mieliśmy kojców - a wstawaliśmy tak jak nam było przykazane :)

sluchajcie moj wozek na wczasach rozpadl sie calkowicie poszla jakas glowna rura ze stelarzu czy czegos takiego i strach w nim niunie wozic jezdzi co prawda ale tak sie gibie ze szok
najgorsze ze nie moge paragonu znalesc

oj kasiula: to pech! a niby te wozki takie porzadnie robione sa :mad:

obys kochana ten patragon znalazla ::) ;)

aziczku: i chyba najlepsze sa te nasze rece... ::)

reklama
a my kupiliśmy krzesełko do karmirnia polecane przez asioczka, jest super i cena była rozsądna

od paru dni szukam rajstop dla mojego Bąbelka i nigdzie nie mogę znaleźć rozmiaru 74-80, nawet w h&m mieli 50-56 a potem dopier 116, co jest do cholery? czy dzieci chodzą w rajstopach tylko jak mają 56 cm a potem dopiero 116? ::)

a i rozglądam się powoli za kurtką i kombinezonem ale w sklepach poprostu beznadzieja! nawet h&m mnie zawiódł ::)

Do góry