reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
no ja wlasnie chce jakas kupic ale boje sie ze bedzie w zimie mu chlodno :
jak myslicie?? wy tez w zimie bedziecie chodzic ze spacerowkami i spiworkiem w srodku czy wrocicie do tych swoich "starych " wozkow??
jak myslicie?? wy tez w zimie bedziecie chodzic ze spacerowkami i spiworkiem w srodku czy wrocicie do tych swoich "starych " wozkow??
K
KingaP
Gość
magduś, my bedziemy spacerówką zasuwać i jeżdzimy już od dawna. Nie martw się, na pewno Bartkowi spodoba się zmiana
magdalenaB
marcowa mama 06'
zeby jeszcze udalo mi sie wybrac cos taniego i fajnego :
a jak jest teraz tak chlodno to ubieracie dzieciaczki grubo czy przykrywacie kocykiem lub tym pokrowcem w spacerowkach?? :
bo ja nie wiem jak sobie poradzic w spacerowce, bo teraz to bartek lezy na kocyku i jakby co to go nim przykrywam.. ale w spacerowce to juz pasy pojda w robote no i martwie sie o ta "dziure" pod barierka z przodu ... :
ale ja panikara jestem co ???
a jak jest teraz tak chlodno to ubieracie dzieciaczki grubo czy przykrywacie kocykiem lub tym pokrowcem w spacerowkach?? :
bo ja nie wiem jak sobie poradzic w spacerowce, bo teraz to bartek lezy na kocyku i jakby co to go nim przykrywam.. ale w spacerowce to juz pasy pojda w robote no i martwie sie o ta "dziure" pod barierka z przodu ... :
ale ja panikara jestem co ???
magda jak dobrze przypniesz synka pasami, to napewno nic się nie stanoie , poza tym w mojej space3rówce jest tak, że ta część pod barierką wygina się do góry tak że jakby zamyka tę dziurę
jeśli chodzi o kocyk , to ja zawsze wożę ze sobą w koszu na zakupy w foliowej torebce żeby się nie zabrudził
jeśli chodzi o kocyk , to ja zawsze wożę ze sobą w koszu na zakupy w foliowej torebce żeby się nie zabrudził
magdalenaB
marcowa mama 06'
KOCHANE MOJE A CO MYSLICIE O WOZKU BABY DREAMS PONY (KOLOR GRANAT+POMARANCZ) ?? ZNACIE GO MOZE KTORAS WIDZIALA "NA ZYWO" BO NA ZDJECIU FAJNY SIE WYDAJE :
M
mamaoli
Gość
magdalena, na żywo nie widziałam ale podoba mi się
jednak zdecydowanie bardziej ten niebiesko -granatowy
jednak zdecydowanie bardziej ten niebiesko -granatowy
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
przepraszam ze mecze : ale jeszcze jedna prosba o opinie:
http://www.allegro.pl/item120484405_graco_ultima_plus_najbardziej_niesamowita_cena.html
boje sie uwierzyc ze tak tanio : u mnie w sklepie ten sam kosztowal 499zl.
no i czy w ogole dobrze sie prezentuje, bo ja nie wiem na co patrzec przy wyborze spacerowki
http://www.allegro.pl/item120484405_graco_ultima_plus_najbardziej_niesamowita_cena.html
boje sie uwierzyc ze tak tanio : u mnie w sklepie ten sam kosztowal 499zl.
no i czy w ogole dobrze sie prezentuje, bo ja nie wiem na co patrzec przy wyborze spacerowki
Podziel się: