reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
nie obraze sie :)

co do ubranka ja mam przygotowane trzy wersje w zaleznosci od temperatury na zenwątrz
1 . - rampersik biały lub niebieski ( mam na wszelki eypadek dwa :) )
2. body z długiom rekawkiem (białe lub niebieskie) + bawełniane spodenki - ogrodniczki (krótkie lub długie)
3. biała bluzeczka z welurku + spodenki ogrodniczki niebieski z welurku

w każdym przypadku białe lub niebieskie skarpetki i biało niebieskie buciki.

tylko rampersy mam nowe (nie miałam takich stonowanych kolorystycznie a z poprzednich już wyrósł) reszta to w sumie rzeczy jeszcze po Piotrusiu :)

aha rampers to taki pajacyk z którtkim rękawkiem i krótkimi lub 3/4 nogawkami.

jestem za pierwszym lub drugim zestawem Aziku.
szkoda, że nie gadalaś wcześniej, bo ja właśnie sprzedałam swój na allegro, a przecież przed sprzedazą mógł jeszcze Bartek go oblatać.

no to Pytia nie mój wózeczek bo mój to drogi ok 1000 zł

ale z parasilek polecam Ci deltima ja mam mabo deltim - koszt ok 375 zł
to był kupiony w zeszłym roku wózek dla Piotrka, wazy 8 kg, składa sie fajnbie rozkłada sie do lezenia i jest w miare usztywniany.

ale popatrz tez w necie i w realu na wózki baby dreams (baby [disain])

kaśka76 pisze:
jestem za pierwszym lub drugim zestawem Aziku.
szkoda, że nie gadalaś wcześniej, bo ja właśnie sprzedałam swój na allegro, a przecież przed sprzedazą mógł jeszcze Bartek go oblatać.

ja też za 1 lib 2
ale u mnie od dwóch dni temperatura poniżej 20 stopni i deszczyki przelotne - wiec musze być przygotowana na wszystki :)

no szkoda.... bo miałaś fajny strój....

kaśka76 pisze:
Azik: a jak pogoda w kratkę
to dasz radę zgrać krótki rękaw, portki i  bluzkę coby to w miarę wyglądało?

ja mam do koscioła 5 minut ubiore smyka na 5 min przed...
i w razie czego wezme sweterek llub rozbiore do rampersa lu bodziaka...

u nas tez karmienie odbywa sie w foteliku samochodowym postawionym na stole. Mamy krzesełko ale nie ma regulowanego oparcia wiec jeszcze troche za wcześnie żeby siedział na prosto

reklama
Do góry