reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
kaska: to musisz napisac do producenta o nowym zastosowaniu "lezaczka do kapieli" :laugh: ;D
maga_86
mama jagódki ciągutki
u mnie karmienie w innej pozycji niż na leżąco odpada przynajmniej z mleczkiem tak jest...mam nadzieję,że jak zacznę wprowadzać bardziej dorosłe produkty to ta sytuacja się zmieni...bo jak na razie od czasu do czasu tylko jabłuszko podaję..
Zuzia24
Fanka BB :)
u nas deserki takze jemy w lezaczku a wieczorna butelache wypijamy na lezaco juz w lozku
pytia
Fanka BB :)
My deserki i zupki jemy w foteliku samochodowym. Wykładam na duży stół i jest ok. Dla mnie wygodnie i dla Jasia też. I tak chyba zostanie do czasu, aż będzie siedział. Dostaliśmy krzesełko do karmienia, więc potem się przesiądziemy.
Azik - jakiej firmy jest ten twój wózeczek, bo jakoś nie doczytałam. My rozglądamy się za składaną parasolką jako alternatywa dla naszego Deltima głęboko-spacerowego. Chciałabym kupić taki wózeczek, żeby był lekki, dobrze się składał i miał siedzenie rozkładane do leżenia. No i był tani, bo będę używać go naprawdę sporadycznie. Na co dzień Deltim sprawuje się super, a samochodem z małym jeżdżę rzadko.
Azik - jakiej firmy jest ten twój wózeczek, bo jakoś nie doczytałam. My rozglądamy się za składaną parasolką jako alternatywa dla naszego Deltima głęboko-spacerowego. Chciałabym kupić taki wózeczek, żeby był lekki, dobrze się składał i miał siedzenie rozkładane do leżenia. No i był tani, bo będę używać go naprawdę sporadycznie. Na co dzień Deltim sprawuje się super, a samochodem z małym jeżdżę rzadko.
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
pytia: azik mi ostatnio pisala jaki to wozek mama nadzieje ze sie nie obrazi ze ja wyrecze perperego A3
maga: jak wprowadzisz nowe dania to malutka bedzie juz siedziec wiec nie martw sie kochana
felqua: jaki macie fotelik?? dasz zdjatka??
dziewczyny help: nie wiem co bartkowi do ubrania kupic na chrzciny :-[ te komplety "chrzcielne" odpadaja bo sa ze sztucznego materialu a maly nie moze w takich :
maga: jak wprowadzisz nowe dania to malutka bedzie juz siedziec wiec nie martw sie kochana
felqua: jaki macie fotelik?? dasz zdjatka??
dziewczyny help: nie wiem co bartkowi do ubrania kupic na chrzciny :-[ te komplety "chrzcielne" odpadaja bo sa ze sztucznego materialu a maly nie moze w takich :
Podziel się: