reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

kaśka76 pisze:
kurcze, kupiłam używany leżaczek, Pani napisała stan dobry+. w kolejnym mailu napisała i mówi, że leżaczek odzyskał kolor i m oże śmiało powiedzieć że jest w stanie bdb. dziś przyszedł - kolor materiału przetarty i to dość mocno w mijescu gdzie była pupa i nóżki, a na zagięciu materiału pod spód leżaczka kolor również przetarty i zaczyna robić się dziurka w materiale. rozczarowałam siębardzo. zbieram na nówkę. odsylam leżaczek. powiedzcie mi czy mam rację, bo Pani uważa że się niepotrzebnie czepiam????????????????????

kaśka pewnie że masz racje i tez bym zwróciła
a tak moim skromnym zdaniem to nie kupowałabym bo nie posłuży ci już długo
to już lepiej zainwestować w stołeczek do karmienia

reklama
Mamaoli: ja chciałabym leżaczek taki do 18kg

dzięi dziewczynki, bo już myślałam, że ja cudów wianków oczekuje.

wiecie co? moja mama wczoraj zaproponowała, że kupi karoli stołeczek do siedzenia (taki ze stoliczkiem) :) Strasznie się cieszę. Widzaiałam taki u znajomych, w którym można przybliżać i oddalać blat :) Taki też chcę :)

Kinga, wiesz ile rodzajów takich krzesłek jest...oczopląsu można dostać. Jak coś wybierzesz to pokaż. :)

tak niedawno szukalysmy odpowiednich materacykow, ubranek rozm. 56-60 a teraz gadamy sobie o krzeselkach...  ::) zaraz pogadamy o 1 komunii itp

reklama
magdalenaB pisze:
tak niedawno szukalysmy odpowiednich materacykow, ubranek rozm. 56-60 a teraz gadamy sobie o krzeselkach... ::) zaraz pogadamy o 1 komunii itp

do tego chyba jeszcze trochę czasu mamy
Ale faktem jest to, że czas ZA SZYBKO leci....

Do góry