reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Kinga- jak mozesz to przeslij :)

Ja uzywam jednorazowych podkladow na lozko Semi - mam tez takie pieluszki flanelowe z doszyta z jednej strony ceratka, ale trzeba tez miec ich duzo i prac, a jedna taka kosztuje ok.10 zl, dlatego wcale nie lubie ich uzywac. Natomiast te podklady sprawdzaja sie swietnie a jak sie zabrudza to po prostu je wyrzucam :) Teraz w te upaly Ola spi na nich w nocy - bo nie zakladam jej w ogole na noc pieluchy, zeby sie nie przegrzewala.
Tu w aptece jeden taki podklad semi (bo sprzedaja je rowniez na sztuki) kosztuje okolo 1 zl.

reklama
:mad: coraz bardziej narzekam na moj wózek jest koszmarny czy wy mozecie sciagnac materiały do wyprania??? bo moje sa poprzykrecane jakimis mega srubami no masakra właśnie z nim walcze bo chce wyprac

u mnie tak samo,
swoj to sobie juz skutecznie obrzydzilam...
moze po chrzcinach fundniemy sobie nowy ale juz leciutka spaceroweczke- teraz sledze dzielnie allegro :)

kasiula,magdalena wy narzekacie na swoj-to uwaga-dzis miKOLOodpadlo :laugh: :laugh: :laugh: powaznie cos tam sie poluzowalo i odpadlo jak jechalam wzielam zalozylam koplam z calej sily i tak se do domu jechalam ale sie ssuwalo-tesciu wcisnal dobrze-tam jest taki cypelek i trzeba wcisnac i sie blokuje-a ja glupia nie wiedzialam a blondi nie jestem ;),tylko nie wiem grdze zachaczylam i odblokowalam-sprawdzalam i fest trzeba sie nameczyc zeby odblokowac
ja tez swojego nie cierpie-w zyciu bym juz nie kupila takiego 2w1 wole osobno gondolke i osobno spacerowke doczepiana

fionka pisze:
polecam peg perego (7,5 kg), a Kinga ma graco i też jest chyba bardzo zadowolona, graco też są lekkie (chyba ::) )

tak tak, potwierdzam, jestem zadowolona, jest lekki i fajnie sprawdził się wkład dla niemowląt :)

Może torchę po czasie, ale Suszi też mogę jak Aniam i Azik wychwalać Maritę, z tym, że u Ciebie to faktycznie lepiej było kupić wózek tylko spacerowy, no bo wyjdzie chyba taniej. A Marita ma gondolę i spacerówkę osobno doczepianą i chyba już powoli u nas czasy gondoli się kończą.... Mały najchętniej to by tylko w fotleiku jeździł, a jak podniosę dno gondoli do góry to mi jakoś Filip stamtąd zjeżdża ::) To jedyny minus jak na razie :) Aha: na urloopie jeździłam trochę Maritą po trawie i piachu - prowadzi się super!

reklama
Do góry