reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

A ja mam dylemat bo mam pożyczone fajne kółko dla Maksia
tak to wyglada:

20z8z6v.jpg

20z8xzr.jpg

jest napisane na tym że przeznaczone dla dzieci które ukończyły 4 miesiąc
Maks ma prawie pięć ale skoro jeszcze nie trzyma sztywno główki..
to chyba trzeba zaczekać ::)

jak myslicie?

reklama
MamaOli ja myślę, że nawet dłużej, bo wyglądem przypomina to chodzik i chyba za bardzo obciążyłabyś kręgosłupik Maksiowi. Mój bratanek śmigał w chodziku już jak miał 7 miesięcy, ale to wszytsko zalezy od dziecko. A jeżeli Twój Synuś nie tzryma jeszcze zbyt sztywno główki to tym bardziej jeszcze zcas ma na to cudo.

Kaśka, pewie, że się nie czepiasz, to samo bym zrobiła. A co to w oole ma znaczyć to co napisała w kolejnym mailu, że "leżaczek odzyskał kolor" ???????? ::) ::) ::)

Kinga, dzięki, czekam cierpliwie!!! :) A co do krzesełka do karmienia, to Filip też ma już obiecane od siostry Marcina :) No ale to jeszcze troszkę czasu mamy, żeby poszukać fajnego :)

Moja mama natomiast powiedziala, że jeśli chcemy to ona chce kupić małemu kojec, taki na kółeczkach, żeby mały sobie mógł w nim cuda wycyzniać, bez obawy, że się o coś walnie czy skądś spadnia no i żeby można było z nim jeździć po calym mieszkaniu. Szukam i szukam i nie wiem który wybrać? Może macie jakiś sprawdzony?

napiszcie mi gdzie mogę kupić ZWYKŁE plastikowe grzechotki, takie żeby Maciuś mógł wpakować do buziaka, bo te wszystkie tiny love i fisher price są ładne kolorowe ale służą raczej do oglądania, bo nijak Maciulo nie może ich do buziuli wpakować i nerw straszny, a jeszcze do tego ciężko utrzymać je w czystości , bo są częściowo z materiału, może w jakimś markecie , bo w dzieckowych sklepach same wymyślne "firmówki"

fionka pisze:
napiszcie mi gdzie mogę kupić ZWYKŁE plastikowe grzechotki, takie żeby Maciuś mógł wpakować do buziaka, bo te wszystkie tiny love i fisher price są ładne kolorowe ale służą raczej do oglądania, bo nijak Maciulo nie może ich do buziuli wpakować i nerw straszny, a jeszcze do tego ciężko utrzymać je w czystości , bo są częściowo z materiału, może w jakimś markecie , bo w dzieckowych sklepach same wymyślne  "firmówki"

w kiosku ruchu :0 powaznie
albo w małych sklepach dla dzieci lub z zabawkami.

reklama
Do góry